Položaji koje morate isprobati u seksu

| Lifestyle |

Ove 4 vježbe garantiraju nevjerojatno dobar seks

O seksu se više manje zna sve, ali jeste li se ikada zapitali koje bi to bile sex poze koje obavezno morate isprobati? Pretpostavljamo da jeste jer su se mnogi to zapitali, a vjerujemo i probali. U moru internetskih savjeta pronašli smo 4 ultimativne poze koje bi gotovo svatko trebao isprobati da malo oživi svoje seksualno uzbuđenje u krevetu.

Položaji u sexu
Položaji u sexu

Vodopad, poznat i kao nalet krvi u mozak

Prednosti:  Krv se slijeva i u vašu drugu glavu. Lezite tako da su vam glava i ramena na podu, a ona neka se pomakne prema rubu kreveta dok vas zajaši. Krv će potaknuti nezamislive osjećaje dok se približavate orgazmu. 


Indeks uzbuđenja: 5

Anđeo u snijegu

Prednost: Ona ima sjajan pogled na vašu stražnjicu. Ovo je veliki izazov. Ona leži na leđima dok je vi zajašite naopako (vaše noge su kod njene glave, a vi ste na trbuhu). Ona obavije nogama vaša leđa i podigne zdjelicu kako bi vam olakšala ulazak. Prima vas za stražnjicu kako bi vam pomogla da uđete. Može vas pri tome lagano i masirati.
Indeks uzbuđenja:
4

Fuzija

Prednost: brže postizanje orgazma za nju, lakše kretnje. Ona podiže svoje noge na vaša ramena što povećava mišićnu napetost tijekom snošaja. Podizanjem stražnjice s kreveta joj olakšavate pokrete naprijed-nazad ili kružne pokrete.
Indeks uzbuđenja: 5

“Sjedni mi na lice”

Prednost: Udoban položaj za ženu, erotski doživljaj za vas. Ostavite jastuk ispod njene glave i zatim joj zajašite lice (noge postavite iza njenih ramena). Podupirite se tako da se držite za uzglavlje kreveta ili zid.

Indeks uzbuđenja: 3