Pokazatelji da se trebate nastaviti boriti za vašu vezu

| Lifestyle |

Instagram/ @negin_mirsalehi

Ljudi misle da svi koji su u vezi moraju biti sretni i zadovoljni te da nemaju vremena da se osjećaju kao da im je dosadno i loše.

No, ovo nije uvijek istina. U istraživanjima koja su izvršena mnogi su izjavili da bi voljeli prekinuti vezu jer nisu zadovoljni.

"Vjerojatno ste zapali u rutinu i nemate vremena uživati u svojoj vezi. Nemojte zapinjati u dosadnoj rutini koja gradi monotoniju i dosadu. Pokušajte od običnog ručka napraviti zabavni izlazak. Odvojite jedan slobodan dan tjedno koji ćete potrošiti jedno na drugo, bez korištenja tehnologije i drugih stvari koje vam inače odvlače pažnju. Planirajte zajedno", rekla je seksologinja Kristie Overstreet.

Naglasila je da, ako se želite boriti za svoju vezu, najbolje je to učiniti tako što ćete početi od samih sebe. Umjesto da stalno govorite partneru u čemu on griješi, pokušajte shvatiti gdje vi pravite grešku i tražite način da je ispravite.

Overstreet kaže kako je razumno da je svima nekad dosadno te da to nekad trebate shvatiti na najjednostavniji mogući način - kao običnu dosadu. Ne trebate dovoditi u pitanje vezu i odnos s partnerom.

Na koncu je zaključila da vezu prekinete ako osjetite da više ne postoji ništa što možete učiniti kako bi popravili trenutno stanje. "Nekada je najbolja stvar koju možete uraditi za sebe to da izađete iz odnosa iz kojeg više ne dobivate ništa korisno", rekla je.