Pogreške zbog kojih vam se grudnjaci brzo unište

| Lifestyle |

Instagram/ @gooseberryintimates

Koliko god se činio nevažnim, način na koji čuvamo svoje rublje u ladici, može biti od velikog značenja. Postoje velike pogreške koje dame prave kada se radi o donjem rublju, uključujući i njegovo slaganje u ormar. Većina žena ne razmišlja o tome kako ostavlja svoj grudnjak. Najčešće ga samo odložimo u ladicu i tu je kraj, ali to može biti jako štetno.

Kako stručnjaci objašnjavaju, grudnjake treba držati ravno u ladici kako bi se održali u najboljem oblik jer se tako izbjegava gubitak oblika i bilo kakvo stvaranje nabora. Stavljanje para čarapa u košarice kada ne nosite grudnjak također može pomoći u zadržavanju oblika.

Instagram/ @victoriassecret

I dok će mnoge od nas grudnjak nositi više od jednog puta, trebamo ograničiti nošenje grudnjaka na tri nošenja prije pranja kako bismo izbjegli njihovo rastezanje. Kada perete grudnjak, vlakna mu se vraćaju u prvobitno stanje i tako mu pomažu u očuvanju.

Zanimljiva činjenica je i to da 80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka. No, to može dovesti do ozbiljnih problema kao što su bol u leđima i vratu, a može vam stvoriti i ožiljke, što znači da bismo trebali provjeravati veličinu svakih šest mjeseci.