Pogreške zbog kojih ne želi biti s vama

| Lifestyle |

Instagram/ @tamara

Ponekad se pronalazak srodne duše čini poput nemoguće misije, no ne treba odustajati tako lako i dizati ruke od svega, nego prvo treba proučiti kritične greške jer su možda upravo one razlog koji vas sprečava da pronađete ljubav života.

Kako bi osvojile muškarca iz snova, žene često svjesno, ali i nesvjesno mijenjaju svoje ponašanje. Nekada to ponašanje može imati potpuno suprotan efekt i može otjerati vašeg potencijalnog dečka daleko od vas.

Kako vam se to ne bi dogodilo, donosimo vam 3 tipične pogreške zbog kojih ne uspijevate ostvariti vezu sa željenim muškarcem.

Ostavljate dojam nesigurne i slabe žene
Čak i ako prštite od samopouzdanja, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan dojam nesigurne i nesamostalne žene kojoj je u životu prijeko potreban muškarac. To je nešto što suprotni spol odmah tjera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu.

Ne znate prepoznati potencijal za vezu
Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema, a s druge strane ne znaju prepoznati onog pravog kada im se nađe ispred nosa. Ako primijetite da muškarac koji vam se sviđa pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresiranosti tako što se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na njega jer on nikad neće biti dobar.

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije
Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu. Baš zato mnoge žene često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drukčija jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.