Počinje Advent u Zagrebu - paljenjem lampica na Zrinjevcu i otvaranjem Ledenog parka

| Lifestyle |

Počinje Advent u Zagrebu 28.11.2015 - 10.01.2016.
Počinje Advent u Zagrebu 28.11.2015 - 10.01.2016.

Ove subote, čarobne zagrebačke adventske lokacije ponovno će obasjati magična blagdanska svjetlost i probuditi božićni duh hrvatske metropole. Od svih adventskih događanja sigurno će vas najviše razveseliti paljenje lampica u najvećem zagrebačkom parku - Zrinjevcu, te otvaranje Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava.

Kako se bliži otvaranje, koje tradicionalno započinje paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Jelačića, u subotu 28.11. u 17:00 sati, centar Zagreba će se pretvoriti u čarobnu božićnu bajku i službeno otvoriti blagdansku sezonu.

Advent na Europskom trgu

Ledeni park, na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, najveći je klizališni kompleks u ovome dijelu Europe i bit će otvoren svečanim večernjim koncertom u subotu u 18 sati. Nakon toga, sve oči će biti uprte u park Zrinjevac gdje će u 19.30 sati započeti program otvaranja Adventa na Zrinjevcu - u sklopu kojeg će se održati i paljenje nekoliko tisuća lampica u jednom od najljepših gradskih parkova u Hrvatskoj!

Advent u Zagrebu - Ledeni Park

Advent na Zrinjevcu traje do 10. siječnja 2016. godine, a svakodnevno nas očekuju koncerti, kulturna i ostala zabavna događanja te ugostiteljska ponuda u tradicionalnim kućicama u sklopu parka. 

Ako ništa drugo, miris kuhanog vina i toplih blagdanskih jela i slastica odličan su razlog za posjet najljepšem zagrebačkom parku!