Počela je najljepša božićna bajka u Zagrebu, ona u Finjaku

| Lifestyle |

Božićna bajka u Finjaku i ove godine zasjala je u novom ruhu. Iza nas je jedna jako čudna i teška godina koja nas je dovela pred mnoge izazove, ali nas ujedno sve zajedno učinila još jačima, bližima i svjesnima vrijednosti malih trenutaka.

Božićna bajka u Finjaku

Tako nas je i ove godine naš Finjak u potpunosti razveselio i očarao svojom bajkom. Ovogodišnja priča odvija se na otvorenom u magičnom dvorištu gdje caruju orašari, fina kapljica, omiljena čokolada, osmijesi prijatelja i najbolje blagdanske fotke. Orašari su ove godine ujedno stolovi pomno osmišljeni i ručno izrađeni od strane vlasnika mladog kipara Denisa Sviraća. 

Božićna bajka u Finjaku

Na Finjakovoj terasi ove godine imat ćete priliku upoznati četiri sasvim nova lika orašara koje su, kako kažu iz Finjaka, "posvećeni ljudima koji su zaslužni što lakše prebrođujemo ove dane pandemije virusa i potresa". Ekipa iz Finjaka svoja četiri nova stanara su od milja nazvali Dragec, Alemka, Milan i Siniša te su nam pobliže objasnili o njihovim karakterima i ulogama "Dragec je vrijedan susjed dimnjačar koji brine da vam je uvijek toplo i da loši dani postanu bolji kad protrljate gumbek,  Alemka je brižna doktorica koja brine za sve nas i pazi nosimo li maskice, Milan je tu da drži red u gradu, kako bi nam bilo lijepo kao i zadnjih 20 godina, a dok naš veseli Siniša pazi da se atmosfera previše ne zapali. 

Božićna bajka u Finjaku

Kao i svake godine i ove godine Eventastic studio je sa svojim Finjakovcima osmislio nešto sasvim novo za njihove goste, pa će tako od ove godine caffe bar Finjak svoje najomiljenije Adventske napitke posluživati u šalicama koje su napravljene od 100 posto recikliranog papira i 100 posto su sigurne za Vaše bezbrižno uživanje. Krasi ih osmijeh četiri orašara koja će svaki puta nazdraviti s Vama. 

Božićna bajka u Finjaku

Osim toga i ove godine možete uživati u vašem najomiljenijem kuhanom vinu i u okružju svojega doma ili ga pokloniti dragim prijateljima te donijeti atmosferu ovog adventa u njihove domove. Finjakova vrijedna ekipa osmislila je vino koje možete kupiti u limitiranoj ediciji u dekorativnoj boci od 0,5l s posebno dizajniranom retro naljepnicom.

Božićna bajka u Finjaku

Kako nam Finjak javlja ove godine su svoj advent preselili u dvorište tako da sigurnoj udaljenosti uz dobru glazbu, najfinije kuhano vino, drago društvo, vesele orašare i najfiniju vruću čokoladu u gradu uživate i osjetite bezbrižnost ovih Blagdanskih dana. Držite razmak, nosite maskice , dobro se obucite, ponesite dobro raspoloženje i trk u Vlašku 78 na ovu čarobnu blagdansku destinaciju koju ne želite propustiti posjetiti te obojite ovu 2020. ipak nešto vedrijim i veselijim bojama.

Božićna bajka u Finjaku
Božićna bajka u Finjaku
Božićna bajka u Finjaku
 
Božićna bajka u Finjaku