Plišane jaknice za pse kao apsolutni vladar hladnih zimskih mjeseci

| Lifestyle |

Omiljeni hrvatski brend za pse Dawg Swag predstavio je novu kolekciju plišanih jaknica, koje će unijeti dašak luksuza i topline u živote vaših najboljih četveronožnih ljubimaca.

Osim mekanih, toplih i elegantnih plišanih jaknica, Dawg Swag je svoju ponudu proširio i sa zimskom kolekcijom Candy ogrlica i povodaca te vodonepropusnom odjećom za velike pse.

S dolaskom hladnih, zimskih dana javlja se i potreba za oblačenjem kućnih ljubimaca, prilikom izlaska iz grijanih prostora na zimske temperature, čime ih se štiti od hladnoće. Upravo uz tople, neodoljive plišane jaknice, svaka šetnja postaje glamurozan izlazak. Plišane jaknice dolaze u tri boje, kako bi vlasnici mogli odabrati boju koja će najbolje pristajati njegovom ljubimcu. Svaki pogled na psa u plišanoj jaknici će vam garantirano izmamiti osmijeh na lice.

Slušajući želje i potrebe vlasnika pasa, Dawg Swag je predstavio i vodootpornu odjeću za velike pse, koja ujedno štiti od hladnoće, kao i od kiše/snijega.

Novost u ponudi je i zimska kolekcija Candy ogrlica i povodaca, koji su rađeni od posebnog inovativnog materijala, koji osim što je iznimno čvrst, također je u potpunosti i vodootporan, lako se čisti te ne poprima mirise. Sve navedeno proizvod čini idealnim za aktivne pse, spremne za sve zimske avanture. U ponudi su spremni i neodoljivi prsluci, koje će psi moći nositi preko plišanih jaknica i hoodica te se tako dodatno ugrijati.

Svi Dawg Swag proizvodi proizvedeni su u Hrvatskoj. Naš tim s ljubavlju pristupa izradi svakog proizvoda, što prepoznaju i brojni kupci, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Zato ovih blagdana podrži lokalnu proizvodnju i razveseli mali tim ljudi koji stoji iza proizvodnje kvalitetnih i lijepih proizvoda za tvog najdražeg ljubimca. Sve Dawg Swag proizvode možete pronaći na Webshopu ili u showroomu Capa pet bistroa, u Masarykovoj ulici 19, u Zagrebu.