Pitanja koja trebate postaviti muškarcu prije nego spavate s njim

| Lifestyle |

Instagram/ @wanderrersandwarriors

Iako nema pravila kada biste prvi put trebale imati seks s novim dečkom, bilo to pet minuta nakon što ste ga upoznale ili možda nakon sklapanja braka, od svog partnera morate zatražiti odgovore na neka pitanja.

Neka pitanja je sasvim normalno postaviti, a neka su malo neugodnija.

Evo što trebate pitati prije nego imate seks s njim:

Jesi li prijatelj s bivšom djevojkom?
Način na koji on govori o svojim prošlim vezama, govori puno o njemu. Na ovaj način možete saznati čemu ga je ova veza naučila, kaje li se zbog nečega u toj vezi i je li se veza uopće završila. Također, ako s poštovanjem govori o svojoj bivšoj djevojci, vrlo je vjerojatno da će tako govoriti i o vama.

Koja su moja očekivanja?
Prije nego spavate s novim partnerom važno je da znate koja su vaša očekivanja. Želite li samo seks ili vezu? Morate biti načisto sa sobom kako u ovom odnosu ne biste bili povrijeđeni i kako se ne biste zaljubili, a druga strana nema takve osjećaje.

Jesi li se testirao?
Vrlo je bitno pitati partera je li se testirao na spolne bolesti. Pitajte ga otvoreno kada se posljednji put testirao, koji mu je status i je li nakon toga spavao s nekim. Ako se partner nikada nije testirao, da bi mu bilo manje neugodno, otiđite i zajedno se testirajte. Nemojte bespotrebno riskirati.

Voliš li svoj posao?
Čime se baviš? Voliš li taj posao? Kakav je tvoj tipični radni dan? Sviđaju li ti se tvoje kolege? Ova pitanja mu ne morate postaviti odjednom - ipak ne provodite istragu protiv njega. No, traženje odgovora na ova četiri pitanja je jednostavan način da otkrijete je li vaš partner lažljivac. Ako odgovore na ova pitanja počne izbjegavati, to znači samo jedno, da nešto krije od vas ili da vas laže. I zapamtite: Ako vas laže o nečemu trivijalnom kao što je njegov posao (čak i ako je to samo da vas impresionira), vjerojatno laže i o drugim stvarima.

Lijep auto! Koristiš ga kako bi osvojio djevojke?
Laskajte mu da biste vidjeli kakav mu je ego. Normalnom momku bit će neugodno zbog vaše pohvale, a arogantni hvalisavac će vaš kompliment iskoristiti kao bi nastavio hvalospjeve o sebi. Ako svaki vaš kompliment upućen njemu podrazumijeva njegovo desetominutno samohvaljenje, to sigurno nije muškarac s kojim želite dijeliti krevet.