Pepermint klub za Zakladu Ivana Hodak

| Lifestyle |

Humanitarni event Zaklade Ivana Hodak
Humanitarni event Zaklade Ivana Hodak

Na primjeru male lavice Nore Hrvati su po nebrojeni put pokazali kako im ništa ne može stati na put kada se radi o humanosti. Nažalost, Nora nije jedina kojoj treba pomoć. Zaklada Ivana Hodak nastala je nakon tragičnog događaja i ugašenog mladog života, ali svoj rad nastavlja pomažući upravo mladima.

U Hrvatskoj postoji znatan broj mladih, talentiranih ljudi koji, zbog nesretnih životnih uvjeta u kojima su odrasli, nemaju mogućnost dalje se školovati kad jednom završe srednju školu. Kako je kod nas u zadnje vrijeme sve izraženija tendencija da se visoko obrazovanje plaća, ideja osnivača Zaklade Ivana Hodak bila je da se, kao uspomena na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak koja je tek započinjala svoju karijeru kako među pravnicima tako i među studentima ekonomije, osnuje ova Zaklada, putem koje bi se prikupljala sredstva za financijsku pomoć u obliku naknade (cijelog iznosa ili dijela) školarina za bilo pravni ili ekonomski studij takvih mladih osoba.

Ako ste željni pomoći i pritom se zabaviti u poznatom zagrebačkom okupljalištu, dođite večeras, 7. veljače u 20h u Pepermint klub, Ilica 24!

Zaklada ima samostalni kunski račun, broj: 2484008-1105123288 kod RBA Zagreb na koji svi zainteresirani mogu uplatiti svoju kunsku donaciju Zakladi, a devizna sredstva Zaklade mogu se uplatiti na devizni račun Zaklade broj: IBAN HR24840081105123288 kod RBA Zagreb.