Pas Popeye postao je pravi gastro kritičar

| Lifestyle |

Ako se nađete u L.A.-u i pokušavate rezervirati stol u nekom od najboljih restorana u gradu, možda vam to neće poći za rukom zbog Popeye psa. Ovaj sladak mali pas bio je lutalica koji je mogao jesti samo što je mogao naći na ulici, no sada jede samo najbolju hranu u gradu zajedno sa svojim vlasnicom Ivy Diep.

Popeye

Popeye je pronađen na ulici, jako mršav, uplašen i prljav. Ivy nije bila u potrazi za još jednim psom u to vrijeme jer je već imala punu kuću, ali Popeyea je jednostavno morala zadržati. "Jedna od mojih prijateljica, Jen, predložila mi je da izradim Instagram profil za Popeyea jer je toliko sladak. Tako sam jednom iz šale odlučila podijeliti fotografiju s naše zajedničke večere - on baš ne mari puno oko hrane koju naručim pa ako on ne može jesti naručeno, uvijek imam sa sobom njegovu hranu", rekla je Ivy.

Popeye sada ima preko 200 000 followersa na Instagramu pa ako već ne možete dobiti rezervaciju onda barem možete provjeriti slike na njegovom profilu kako biste vidjeli što propuštate!

Popeye