Ovo su razlozi zašto vas još nije upoznao sa svojim prijateljima

| Lifestyle |

U vezi ste već dulje vrijeme, ali vas vaš dragi još nije upoznao sa svojim prijateljima? Kad ga krenete ispitivati o tome, čini vam se da prilično neuspješno traži izgovore zašto se to još ne bi trebalo dogoditi? Prije nego počnete paničariti i okrivljavati sami sebe, pogledajte koji su sve potencijalni razlozi za takvo ponašanje. U većini slučajeva se ne radi o dramatičnim scenarijima kojima smo mi žene sklone. Izdvojili smo najčešće razloge zbog kojih muškarci izbjegavaju druženje svojih boljih polovica i vlastitog društva, a neki od njih su prilično banalni, ali ne zbog toga i manje istiniti. 

Možda ga je sram njihovog ponašanja i ne želi vas izložiti neugodnoj situaciji 

Svi imaju onog jednog prijatelja koji se uvijek ponaša blesavo i prijatelji ste s njim samo zato što ga znate oduvijek. Možda je upravo to razlog zašto vaš partner ne želi da vi znate u koje sve neugodne situacije upada s njim i ne želi da imate loše mišljenje o njemu jer mu je stalo do vas. 

S njima se ponaša drugačije 

Činjenica je da smo svi ispred svojih prijatelja koje poznajemo godinama puno više opušteni nego što smo to kad tek s nekim uđemo u vezu. Na samim počecima veze svi žele ostaviti što bolji dojam i to je skroz prirodno pa vas ne treba iritirati ćinjenica da je vaš dragi pomalo drugačiji kad je u krugu svojih prijatelja. To samo znači da ste mu dragi i da će se oko vas truditi i željeti biti još bolji. 

Previše partijaju 

Lako je moguće da mu je redovno društvo ono koje je upoznao još za vrijeme studentskih dana i bez obzira na godne i posao, studentski lifestyle za njegove prijatelje nije prestao vrijediti pa mu mopžda nije ugodno da vi gledate njegove pijane prijatelje u takvim izdanjima. 

On misli kako ih vi nemate želju upoznati 

Opće je poznato kako muškarci manje analiziraju stvari oko sebe od žena pa je tako vrlo vjerojatno da, ako niste izrazili želju da upoznate njegovo društvo, on misli kako vas ono uopće ne zanima. Da, zvuči banalno, ali muškarci zaista ne vole pribjegavati mentalnim igricama i čitanju misli - najviše cijene kad im se direktno i bez okolišanja izreknu želje.