Ovo su nekonvencionalne ideje za spoj koje morate isprobati

| Lifestyle |

Instagram/ @negin_mirsalehi

Upoznavanje neke nove osobe, iako zanimljivo, zna biti jako naporno.

Stoga je važno biti prepun svega, od zabavnih ideja za prvi spoj do fenomenalnih ideja o inovativnim, jeftinim, rješenjima kamo otići s novim partnerom. Nepotrebno je spominjati sva popratna pitanja i stvari o kojima ćete razgovarati.

Koliko god ovo glupo zvučalo, budite svoji. To je jedini pravi savjet za ovakve situacije. Ne samo da ćete time imati jasniju sliku jeste li s nekim “kliknuli” , nego ćete biti ponosni na sebe što se niste pretvarali da ste netko tko niste.

Nakon što ste sve to shvatili i dogovorili spoj trebat će vam ideja o tome kamo želite otići. U nastavku možete pronaći nekonvencionalne ideje koje je vrijedno isprobati.

Idite u kupovinu knjiga

Otiđite u knjižaru specijaliziranu za rijetke knjige i izaberite knjigu jedno za drugo. Tako ćete više saznati o svome partneru i o tome koliko vas oni dobro poznaju.

Otiđite na izlet u prirodu

Probudite se prije zore i otiđite na neko obližnje mjesto u prirodi gdje možete gledati kako se sunce diže. Družite se sa svojim partnerom, komunicirajte , upoznajte se na nekoj dubljoj razini te zaboravite na grad i elektronku. Uživajte u trenutku bez distrakcija.

Posjetite sklonište za životinje

Odvedite svog partnera u sklonište za životinje. Družite se sa životinjama, hranite ih i pokažite svome partneru svoji nježniju stranu.

Rekreirajte sjećanja iz djetinjstva

Pitajte svoga partnera koje im je najdraže sjećanje iz djetinjstva te ga pokušajte rekreirati i iznenaditi time. Skuhajte im najdraže jelo koje je kuhala njihova baka ili ih odvedite na neko mjesto koje im znači. Vjerujte, ovaj potez će ih očarati.

Isprobajte neku novu hranu

Osim što nove vrste hrane zajedno ožete isprobavati u restoranima, probajte otići do supermarketa i kupiti namirnice za neki recept koji još niste isprobali. Zajedno pripremite svoje jelo i kušajte ga. Ako jelo ispadne loše, barem ste se zabavili pripremajući ga.