Ovo su neke od najboljih ideja za svadbeni poklon

| Lifestyle |

Instagram/@galialahav

Poklanjanje jedinstvenog poklona za vjenčanje, za koji znate da će razveseliti mladenku i mladoženju, postalo je pravo natjecanje između bliskih članova obitelji.

Kada znate koliko je truda sretan par uložio u svoj veliki dan, najmanje što možete učiniti je pružiti im nešto što će im se svidjeti i što će im koristiti u godinama koje dolaze.

Iako je u svijetu popularno imati registar s poklonima koje mladenci žele dobiti, kod nas je učestalo davanje kuverti na svadbama. Ako uz standardnu kuvertu želite mladencima pokloniti nešto što će ih u potpunosti oduševiti nastavite čitati.

Bilo da se radi o nečem uglavnom neočekivanom, ali vrlo korisnom ili nečem sentimentalnom i jedinstvenom ovo su neke od najboljih ideja za svadbeni poklon.

Paket dobrodošlice kući

Ako ste blizak član obitelji ili prijatelj koji ima ključ od doma mladenaca priredite im iznenađenje povodom njihovog prvog dolaska kući kao muža i žene. Dan prije nego što se vrate s medenog mjeseca ili u trenutku kada napuste svoj dom da bi se otišli vjenčati, napunite im hladnjak hranom i pićem,a smočnicu grickalicama i ostalim stvarima kako ne bi morali napuštati kuću da bi otišli u kupovinu namirnica. Ostavite im neku simpatičnu poruku na stolu uz bocu pjenušca i dvije čaše.

Kuharice

Jedan od pametnijih poklona koji možete pokloniti novopečenom bračnom paru koji započinje zajednički život su kuharice. Sad kada se odvajaju od svojih roditelja, u većini slučajeva, neće im imati tko skuhati obrok, a i sigurno će im faliti ideja. Dosta ljudi čak i ne zna kuhati pa će im kuharice doći kao naručene, a kuhanje u paru će samo zbližiti mladence.

Kutija s alatima

Kutija sa svim alatima koji bi vam mogli zatrebati ako vam se nešto u kući pokvari, šaljiv je poklon koji je  istovremeno jako koristan. Nitko, zapravo, ne razmišlja o takvim stvarima kada se useljava u novi dom, ali tako nešto će vam zasigurno zatrebati.Nije super romantično, ali je korisno.

Prilagođeno umjetničko djelo

Pronađite ilustratora da vam nacrta nevjerojatnu sliku koja predstavlja mladence. Neka ilustracija bude u stilu za koji znate da mladenci vole i koja će savršeno predstaviti njihov karakter, a istovremeno se uklopiti u njihov dom. Na ovaj način ćete im pokazati koliko vam je stalo do njih, ali i koliko dobro ih poznajete te će oni imate vječnu uspomenu na njihov poseban dan.

Zaista lijep okvir za fotografije

Stvarno lijep okvir za slike može doprinijeti cjelokupnom izgledu interijera. Mladencima uručite poseban okvir za slike koji ste pronašli na nekom putovanju ili u antikvarijatu kako bi u njega mogli staviti neku svoju posebnu, zajedničku, sliku te ju tako izložili u svome domu.

Novčanik ispunjen poklonom

Ovo vam se može učiniti kao šala, ali probajte umjesto u standardnu kuvertu svoj poklon staviti u novčanik koji ćete pokloniti mladencima. Osim što ćete im tako uručiti njihov poklon na nekonvencionalan način, poklonit ćete im nešto što će kasnije zapravo i koristiti.