Ovako izgleda vjenčanje od 6 milijuna dolara

| Lifestyle |

Folarin Alakija je sin nigerijskog naftnog tajkuna Folorunsho Alakija, kojeg je Forbes proglasio 18. najbogatijom osobom u Africi.

Sadašnju suprugu Nazanin Jafarian Ghaissarifar upoznao je u Londonu za vrijeme studija, a njihovo vjenčanje izgledalo je spektakularno. Vjeruje se da je iznajmljivanje kuće koja je glavno prebivalište vojvode od Marlborougha koštalo oko 192 tisuće dolara, a nije se štedjelo ni na uređenju prostora.

Instagram @shaninamshaik

Vjenčane slike koje su gosti podijelili na društvenim mrežama pokazali su par tijekom prvog plesa na mramornom podu koji je ukrašen njihovim inicijalima u zlatu. Visoka svadbena torta bila je prikrivena cvjetovima, a meni je bio u pet sljedova. Na kraju večeri goste je rasplesao Robin Thicke, nakon čijeg je nastupa uslijedio vatromet. 

Instagram @jtofashion

 Što se tiče vjenčane haljine, navodno se bijela čipka koju je nosila preko dana navečer pretvorila u party haljinu.

Instagram @becka-indigo

Komentirajući trošak vjenčanja, osnivač tvrtke Bridebook.co.uk., Hamish Shephard izjavio je za Harper's Bazaar: Najam prostora vjerojatno je bio oko 192 tisuće dolara, produkcija oko 255 tisuća dolara, spektakularno cvijeće za koje je bio zadužen florist Jeff Leatham koštalo je barem 255 tisuća dolara, Robin Thicke 192 tisuće dolara, ostale stavke koje su uljepšale ovako velik dan poput haljine, torte, vatrometa i ostalog sigurno je ukopno iznosilo više od 6 milijuna dolara.