Ovaj tjedan u Đardinu počinje omiljeno druženje na otvorenom - Split Spring  by Staropramen

| Lifestyle |

Split Spring

Nakon netipičnog proljeća, početak prave turističke sezone u Splitu koja je konačno započela s popuštanjem epidemioloških mjera obilježiti će omiljeno druženje na otvorenom – Split Spring by Staropramen. Ovo gastronomsko-zabavno-kulturno događanje odvija se po treći puta u Strossmayerovom perivoju i to ovaj tjedan od četvrtka 3.lipnja pa sve do 12. lipnja.

Split Spring

Tijekom ovih deset dana posjetitelji, odnosno svi Splićani i brojni turisti moći će uživati u specijalitetima nekih od najboljih splitskih ugostitelja.

Split Spring

Ponuda je zaista respektabilna, a na street food kućicama pronaći će se ponešto za svakoga. Tako će svoja ugostiteljska pop-up izdanja uz vrhunski street food ponuditi: ArtiČok, Šug, Misto, Pizza prasizza by Bokamorra, Mazzgoon i Noor bar, Corto Maltese i Pandora Greenbox vegeteria, Uje oil bar, Maka Maka, Fabrique, Grill club Maestro by Biberon te Splićanima već omiljeni gosti iz Varaždina – American bar Dollar. Od ovih smo ugostitelja navikli samo na najbolje pa jedva čekamo vidjeti i probati što su sve ukusno smislili tijekom prisilnog odmora zbog pandemije.

Split Spring

Split Spring by Staropramen već je s prvim izdanjem postao omiljeno splitsko okupljalište i to zbog svojeg šarma, odlične atmosfere i dobre energije.

Split Spring

Ovdje možete tijekom dana uživati u Barcaffe kavici, marendat, ručat, odraditi sastanak, doći s cijelom obitelji i pustiti djecu da uživaju u igri u dječjem kutku by Baby Centar, uživati sami ili u paru na ležaljkama uz hladni Staropramen i cvrkut ptica ili pak odmoriti i pročitati knjigu uz Janu, izaći na večeru s prijateljima i uživati u večernjem druženju uz Hendricks gin&tonic, Jack Daniels ili novo zanimljivo ljetno piće WAI hard seltzer.

Split Spring
Split Spring
Split Spring

Svaku večer, od 19:30 na programu su odlični DJ-i i saksofonisti, pa tako nastupaju redom DJ Martthew Bee, saksofonist Boris Plazibat i DJ JohnnY I, saksofonist Ivan Skvorc sam i u kombinaciji s DJ Senseiom, Jaksa Jordes na saxu, DJ Kid VA, DJ Nikki Peducci, DJ mirsaisfab i DJ Rea. Uz funky, jazz i rnb ritmove Split Spring donosi toliko dugo čekani početak života u grad.

Split Spring
Split Spring
Split Spring

I zato svi koji ste u Splitu i okolici ne propustite posjetiti Đardin kroz idućih sunčanih deset dana. Radno vrijeme festivala je od 11 do 23h.

Split Spring