Potpuno NE retuširana kampanja za donje rublje

| Lifestyle |

Baserange kampanja za donje rublje
Baserange kampanja za donje rublje

 Kako je različitost i mješovitost izgleda, tijela i rasa postala itekako popularna u modnoj i beauty industriji, ovo bi uistinu mogla biti godina promjena i vrijeme kada će se napokon promijeniti koncept ustaljenih trendova "ljepote". 

Ova super cool kampanja za jedan od naj hippy brendova donjeg rublja na planetu - Baserange, svakako šalje dobru poruku! Ovaj dansko-francuski brend postao je poznat po svojim ultra nježnim i mekanim basic komadima koji su napravljeni od ekološki održivih materijala. Sada je dobio jednu sasvim novu dubinu interesa zahvaljujući najnovijoj kampanji u kojoj su strogo zabranili retuširanje fotografija bilo koje vrste, a djevojke u kampanji nisu bile profesionalni modeli nego "obične" cure.

Baserange kampanja za donje rublje
Baserange kampanja za donje rublje

"Ne retuširamo svoje slike jer želimo pokazati žene upravo onakvima kakve jesu... Ove žene su karizmatične i samouvjerene i ugodno im je u vlastitoj koži", kažu osnivačice Blandine de Verdelhan i Marie-Louise Mogensen. "Mislimo da je jako važno dati ženama više prostora, možda čak i platformu na kojoj bi mogle biti ono što ustvari i jesu, a ne da se strogo drže pravila i normi koje se od njih očekuju". Kakva divna poruka, živjele žene!

Basarange donje rublje (Net A Porter)
Baserange donje rublje (Net A Porter)