Otvara se prvi selfie room u Hrvatskoj

| Lifestyle |

Smatrate li da postoje dva paralelna svijeta? Onaj stvarni i onaj virtualni? Mislite li kako je online svijet skoro pa jednako važan onom stvarnom? Slikate li se često kako bi svoje fotografije objavili na društvenim mrežama? Čini vam se kako su sve slike, na društvenim, već viđene odnosno da se nema više što za izmisliti i biti drugačiji od drugih? Ako ste na sva ova pitanja odgovorili s da onda je novo mjesto, koje se uskoro otvara, kao stvoreno upravo za vas.

Selfie

Na Zagrebačkom Velesajmu u paviljon broj 10, na prvom katu, uskoro se otvara prvi selfie room u Hrvatskoj. Prostor je namijenjen za stvaranje sadržaja na društvenim mrežama. Ambijent je uređen vrlo zanimljivo upravo kako biste u njemu mogli snimiti zanimljive fotografije to jest selfije, videe, tiktokove ili pak reelse.

Selfie

Osvjetljenje će u selfie roomu biti idealno za fotkanje, a pozadine na vašim fotkama, koje slikate u selfie roomu zaista će biti posebne. Tako se u tren oka možete naći u luksuznom avionu koji će vas povesti do prepoznatljive, crvene, londonske govornice. Pozadina vaših slika može biti monokromatska ili pak crno bijela s daškom iluzije. Osim toga možete se uslikati i s vašim omiljenim likovima iz kultne serije F.R.I.E.N.D.S.

Selfie

Prvi selfie room zaista nudi najrazličitije moguće pozadine i ambijente za vaše fotke kako bi vaš profil na društvenim mrežama bio wau.
Selfie room otvara se 17.4.2021. godine kada će ulaznica koštati svega 40 kuna. Slikati se možete od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 20 sati, a od petka do nedjelje od 14 do 22 sata. Posjetite prvi hrvatski selfie room i uslikajte precool selfije.