Otvara se Vogue Cafe u pariškoj robnoj kući Printemps

| Lifestyle |

Vogue Cafe u Printemps robnoj kući
Vogue Cafe u Printemps robnoj kući

Tijekom božićnih blagdana talijanska modna kuća Prada zauzela je izloge pariške luksuzne robne kuće Printemps, a od danas će njom vladati Vogue sa svojim cafe baromVogue Cafe zamišljen kao pop-up bar otvara se danas s ciljem slavljenja mode i novih kolekcija pariške najveće robne kuće. 

Smješten u atriju robne kuće Printemps Haussmann, žednim i gladnim gostima umornim od shoppinga nuditi će predah uz slatkiše, svježe sokove, čajeve te salate i club sendviče koje potpisuju pariški dvojac Hugo&Victor. Naravno - gosti će se moći opustiti i uz razne brojeve i izdanja najpoznatijeg modnog magazina na svijetu.

Printemps
Printemps robna kuća

Osmišljen, dizajniran i uređen kako bi odisao ugođajem privatnog stana, Vogue Cafe kombinira modernizam 50-ih godina sa skandinavskim dizajnom. Trendovski bar za dekoracije će imati i skulpture iz istog razdoblja kako bi ugodio i svim ljubiteljima umjetnosti te veličanstvene zlatne lustere koje je ekskluzivno za Vogue Cafe dizajnirao Delightful, a sve kako bi osvijetlio interijer i donio harmoniju u tematiku uređenja 50-ih godina. 

Vogue Cafe u Printemps robnoj kući
Vogue Cafe u Printemps robnoj kući

S obzirom na to da će zidove krasiti neke od najljepših Vogueovih naslovnica svih vremena, Printemps će definitivno neko vrijeme živjeti u Vogue duhu. A kako bi opravdali imidž najutjecajnijeg modnog magazina na svijetu čak će i zaposlenike ovog bara odjenuti najbolji Vogueovi pariški stilisti.