Otkrili smo savršeno sredstvo za dezifenkciju rublja - Sanytol

| Lifestyle |

Sanytol sredstvo za dezinfekciju rublja
Sanytol sredstvo za dezinfekciju rublja

Bakterije i gljivice na rublju izvor su neugodnih mirisa i mogu prenositi bolesti ili uzrokovati iritaciju kože te je stoga SANYTOL razvio sredstvo koje učinkovito čisti i dezinficira rublje.

SANYTOL sredstvo za dezinfekciju  bez izbjeljivača bijelog i obojanog rublja koristi se pri strojnom ili ručnom pranju, a djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju rublja. Prikladan je za sve vrste materijala, čak i one najosjetljivije.

Ima trostruko djelovanje (uništava bakterije, gljivice i viruse). Uklanja bakterije koje uzrokuju neugodne mirise na rublju, ostavlja ugodan i dugotrajan svjež miris. Dermatološki ispitan.

Pranje rublja
Kako bismo uštedjeli energiju i novac, navikli smo koristiti što manje sredstva za pranje te prati rublje na nižim temperaturama. Uslijed toga, pranjem se ne eliminiraju sve bakterije iz rublja, dok mikrobiološki rizik i neugodan miris koji uzrokuje fermentacija bakterija ostaje na rublju.

I zato evo nekoliko savjeta:

  • Prije pranja obavezno uvijek odvojite rublje izloženo mikrobiološkom riziku (donje rublje, kuhinjske krpe, dječja odjeća) od ostatka rublja.
  • Uvijek koristite dezinfekcijska sredstva koja učinkovito uklanjaju sve bakterije.
  • Dezinfekcija na ni
  • Posebice obratite pažnju na dezinfekciju odjeće za bebe, sportsku odjeću, donje rublje, odjeću koju nosite kod kuće te rublje koje je bilo u kontaktu sa životinjama i odjeću bolesnih osoba.

Pranje nije dovoljno, potrebna je dezinfekcija. Nikad potrebnijim Sanytolom sve vrste tkanina dezinficirate na niskoj temperaturi, već na 20 stupnjeva celzijusa, bez izbjeljivača.  Sve detaljnije informacije potražite na www.sanytol.com