Otkrijte 4 znaka koja ukazuju da se prijateljstvu možda bliži kraj

| Lifestyle |

Kako znati bliži li se prijateljstvu kraj?

Prijateljstvo je jedno od najvećih bogatstava koje jedan čovjek može imati. Prijatelje biramo sami pa je bitno izabrati osobu koja vam je kompatibilna. No baš kao i u ostalim odnosima i u prijateljstvu može doći do problema.
Trzavice u prijateljstvu mogu biti riješene samo ako obje strane to žele, ali nikada ne smijete zaboraviti kako u prijateljstvo treba ulagati puno baš kao i u ostale odnose kako bi ono funkcioniralo.
Ljudi iz vašeg života odlaze i dolaze što je sasvim normalno budući da prolazimo kroz različite životne faze pa se tako i mijenjamo kroz život.
Najpoznatija TikTok psihologica Julie Smith je u svome videu, koji možete pogledati ovdje, otkrila četiri znaka koja ukazuju da prijateljstvu dolazi kraj.

Kako znati bliži li se prijateljstvu kraj?

1. Psihologica Smith kaže kako je prijateljstvu doša kraj kada se više ne možete opustiti i biti ono što jeste u krugu prijatelja.
2. Onda kada vas prijateljstvo počinje iscrpljivati i oduzimati pozitivnu energiju definitivno više nije odnos koji bi trebali njegovati više.
3. Kada vam ostala prijateljstva postanu bitnija i onda kada radije s drugim ljudima provodite vrijeme vjerojatno se prijateljstvu bliži kraj.
4. Kada više ne postoji povezanost koju ste prije osjećali s određenim prijateljem vrijeme je da krenete dalje.