Osvojite P&G jaknu i sportsku torbu

| Lifestyle |

U suradnji s partnerom Olimpijskih igara, P&G-om organizirali smo novu nagradnu igru u kojoj vam poklanjamo tri paketa koja uključuju sportsku torbu, jaknu/flis i Wella/Pantene proizvode!

Ono što vi trebate uraditi da osvojite jedan od ova tri poklon paketa je sljedeće…

  • Lajkati page Wall.hr i P&G 
  • Podijeliti/Shareati link s člankom ove nagradne igre na vaše Facebook zidove (obavezno stavite opciju public da vidimo točno sve sudionike)
  • Na zid pagea wall.hr (https://www.facebook.com/wall.hr) napišite vama omiljeni zimski sport i tagirajte 3 prijatelja!

Nagradna igra traje do 5.3, a dobitnike ćemo izvlačiti putem Random.org sistema!
SRETNO SVIMA

UPDATE, 5.3.2014
Molimo Mateu Vargaš, Hrc Veliki Gospodin Rubešu i Goran Miočića da nam se sa svojim pravim podacima jave na redakcijski email! U prilogu neka dostave i kopiju osobne iskaznice da potvrdimo identitet. Nagrada će biti dostavljena kroz mjesec dana. 

Osvoji dan s Janicom Kostelić u sklopu projekta „Hvala ti mama“ – 100 najsretnijih družit će se jedan dan s Janicom Kostelić

U Hrvatskoj u sklopu kampanje „Hvala ti mama“ prikupljaju se sredstava do 28. veljače, za sportaše mlađih dobnih uzrasta u sklopu razvojnog programa HOO.  Uz to svi koji kupnjom P&G-ovih proizvoda odluče doprinijeti prikupljanju sredstava za mlade sportaše, također imaju priliku osvojiti jedan dan sa sportskim idolom. Naime, u sklopu spomenute nagradne igre čak 100 sretnih dobitnika imat će priliku upoznati Janicu Kostelić i družiti se  jedan dan s njom.

Tvrtka P&G koja  djeluje kao ‘Ponosni sponzor majki’ prepoznala je važnost bavljenja sportom i promoviranje vrijednosti olimpizma te smatra da iza svakog nevjerojatnog sportaša stoji jednako tako nevjerojatna mama.  Kroz globalni projekt „Hvala ti mama“ P&G podupire sve majke diljem svijeta koje bezrezervno pružaju podršku svojoj djeci, a kroz suradnju s HOO-om, želi se ukazati na važnost bavljenja sportom već od najranije dobi jer ono pozitivno utječe na zdravlje, tjelesni razvoj, razvoj osobina i vještina kod djeteta, te na usvajanje motoričkih znanja i dostignuća.