Održan 1. Hrvatski pillow fight day!

| Lifestyle |

1.Hrvatski pillow fight day! by Dormeo, Zagreb

Zagrebačkim Cvjetnim trgom protekle je subote poletjelo perje! Naime, ljubitelji spavanja svih generacija okušali su se u prvom hrvatskom Pillow Fightu. Inače, 2. travanj u čitavom se svijetu obilježava kao dan borbe jastucima, a zahvaljujući tvrtci Sudio Moderna i brandu Dormeo, Pillow Fight ugostila je i hrvatska metropola.

Cilj organizatora bio je prenijeti poruku o važnosti higijene spavanja te naglasiti da jastuk na kojem spavamo treba mijenjati redovito - svake dvije godine! Uz to, Dormeo se pobrinuo da brojni gosti Pillow Fighta i Cvjetnog trga s manifestacije kući odu s novim jastucima te uz obećanje da će ih za dvije godine promijeniti. Kako čak trećinu života provodimo spavajući, Studio Moderna podsjetila nas je kako je iznimno važno da to vrijeme provedemo na zdrav način.

Ambasadorice ove kampanje bile su vrhunske sportašice i olimpijke, sestre Ana i Lucija Zaninović. One su Pillow Fight i njegovu poruku odlučile podržati jer su kao sportašice itekako svjesne važnosti kvalitetnog i zdravog sna. Upravo zato na  sva svoja svjetska putovanja nose upravo Dormeo jastuk.

Ponesene odličnom atmosferom i same sestre Zaninović odmjerile su snage u borbi jastucima te su na taj način ohrabrile sve okupljene građane da im se pridruže.

1.Hrvatski pillow fight day! by Dormeo, Zagreb
1.Hrvatski pillow fight day! by Dormeo, Zagreb

Početak masovne borbe jastucima označio je pucanj Gričkog topa točno u podne, a atmosferu su dodatno zagrijali voditelji Luka Bulić i Ana Miščević.

Osim sudjelovanja u smijehu, zabavi i veseloj borbi te povratka u bezbrižne dane djetinjstva, tvrtka Studio Moderna građanima je ponudila i korisne savjete o tome kako osigurati zdrav i kvalitetan san. A kako biste već sada sebi i svojoj obitelji priuštili zdrav i kvalitetan san, razmislite i sami o promjeni jastuka na kojem spavate – ukoliko je on stariji od dvije godine i kupite novi. (Btw, Dormeov Eucalyptus klasični jastuk je do 15.4. na popustu od čak 60% - za samo 119,95 kn, a više informacija o ovoj ponudi, kao i ostalom asortimanu za zdrav i prirodan san potražite na stranici www.dormeo.com.hr).