Odlična ideja za poklon ispod bora - Nadora boxevi

| Lifestyle |

Nadora box

Jedna od omiljenih destinacija za kupnju originalnih darova za sve prilike – Nadora Creative Studio slavi svoj drugi rođendan! U dvije godine poslovanja ovaj se domaći brend pokazao kao odredište u kojem na jednom mjestu možete pronaći darove za najdraže osobe, kolege ili poslovne suradnike.

Nadora box

Sastavljen od mladih kreativki iz Slavonskog Broda, brend Nadora Creative Studio sramežljivo je ušao na domaću scenu, a sudeći prema odličnim komentarima postao je apsolutni hit na društvenim mrežama. Fokusiran na darove, brend nudi liniju zanimljivih vina s porukom koje krase natpisi namijenjeni za različite prigode. Simpatične poruke i vizuali dolaze u kombinaciji s jednom od tri vrste vina, a mogu se kupiti zasebno ili u nekom od poklon paketa.

Nadora box

Bogata božićna ponuda

Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka – od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju. S druge strane, paketi su osmišljeni na način da se sadržaj iz boxa koristi dok se uz njega ispija čaša dobrog vina, a naljepnica se prilagođava prema određenoj prigodi. Primjerice, božićni paketi XMAS BOX FOR HER i XMAS BOX FOR HIM idealan su dar za sve ljubitelje blagdanskog ugođaja, dok će MULLED WINE BOX oduševiti svakog zaljubljenika u kuhano vino. Dodatke za pripremu najfinijih medenjaka uz ispijanje dobrog vina pronaći ćete u XMAS SWEET HOME BOXU, a atmosferu Božića najbolje će dočarati SANTA'S FAVORITE BOX, u kojem se nalaze vino s porukom i božićna svijeća, ručno rađena čokolada i gnom. Ostalu ponudu možete otkriti na društvenim stranicama brenda. Za sjajne fotografije vina i poklon paketa zaslužna je iz Iva Šipoš iz studija Blacksheep Cinema.

Nadora box

Nova vina u ponudi

Brend surađuje s nagrađivanom slavonskom Vinarijom Grozdanović, koja je posvećena proizvodnji kvalitetnih vina oblikovanih prema ukusu modernih potrošača. U ponudi Nadora Creative Studija dostupne su tri vrste: graševina, rosé i cuvée (spoj dvije sorte vina – Merlota i Cabernet Sauvignona).

Nadora box

Besplatna poštarina i pokloni iznenađenja

Povodom prve godine od otvorenja u razdoblju od 1. do 6. prosinca svi kupci dobit će besplatnu poštarinu za sve narudžbe, a očekuje ih i niz nagradnih igara. Ovo je odlična prilika da potražite božićne darove i na vrijeme se pripremite za nadolazeće blagdane. Proslavite prvu godinu rada s domaćim kreativkama, iskoristite pogodnosti koje nude i svoje najdraže razveselite zanimljivim i originalnim poklonima sa simpatičnim porukama.

Nadora box

Proizvodi se mogu naručiti na Instagram profilu @studio.nadora, Facebook stranici Nadora Creative Studio ili putem e-maila studio.nadora@yahoo.com.

Nadora box
Nadora box
Nadora box
Nadora box
Nadora box
Nadora box