Obrasci ponašanja koji pokazuju da je netko ozbiljan u vezi s vama

| Lifestyle |

Instagram/ @gypsea_lust

Svi volimo rane faze upoznavanja s novim partnerom.

To je vrijeme kada počnete graditi kemiju i bolje se upoznavati. No, uhvatiti stvarne osjećaje prema osobi s kojom se viđate zaista može povećati rizik i potaknuti da prvobitno uzbuđenje od obećavajućeg postane strah od propasti.

U tom scenariju poznavanje obrazaca ponašanja može biti od velike pomoći. Uočavanje istih može vam pomoći da se osjećate malo sigurnije u tuđe osjećaje prema vama, ako ste previše sramežljivi ili nervozni da biste to pitali unaprijed.

Iako je najbolji način da doista saznate što vašem partneru pada na pamet jednostavno pitanje, ponekad akcije govore glasnije od riječi.

U nastavku pročitajte ponašanja na koja bi trebali obratiti pozornost.

Na samom početku su vam rekli da su spremni za nešto ozbiljno

Jednako je važno obraćati pozornost na ponašanje vašeg novog partnera kao i na ono što govore.  Važno je slušati ono što govore. Ljudi koji zaista žele ozbiljnu vezu sigurno će to izjaviti na samom početku. Dakle, ako svoje namjere iznesu iz odmah i izravno, ne biste se trebali brinuti.

Zanima ih što vi tražite

Ako vaš partner želi nešto konkretno, poput ozbiljnije veze, vrlo vjerojatno će i njih zanimati jeste li na istoj stranici. Riječ" odnos "ima različita značenja za različite pojedince. Ozbiljan partner pobrinut će se da se nalazite na istoj stranici i da se krećete istim smjerom od prvog sastanka.

U potpunosti su angažirani i postavljaju promišljena pitanja

Ako vaš novi partner pokazuje interes i razumijevanje za to  tko ste, to bi moglo biti pokazatelj da netko želi uspostaviti čvršću vezu i ozbiljnije se odnositi prema vašoj vezi. Kad netko traži ozbiljnog partnera, njegova ili njezina pitanja prijeći će površno te će se vaša rasprava na kraju prebaciti na životne ciljeve i vrijednosti.

Ne skrivaju vas od javnosti

Odlazak na privatni, intimni sastanak može biti vrlo romantičan, ali odlazak na javne spojeve na kojima se upoznajete s ljude s kojima je vaš partner prijatelj je znak da se vaša veza kreće u ozbiljnijem smjeru. Svaki put kad vas partner pokaže pred prijateljima, na poslovnim zabavama ili na drugim druženjima to je zato što žele odobrenje i kako bi vas integrirali u njihov život.

Započinju razgovor o budućnosti.

Ako vaš partner počinje unaprijed planirati odlaske na koncerte, odmore ili zajedničke spojeve, to je pokazatelj da misle ozbiljno. Ako misle ozbiljno s vama, neće se bojati to pokazati i razgovarati o tome.

Naposljetku, prepoznavanje da netko želi ozbiljnu vezu nije tako teško uočiti. Radi se samo o tome da obratite pažnju na to kako se vaš partner ponaša kada ste zajedno, a zatim vjerovati svojoj intuiciji kada je u pitanju njihova iskrenost. U tom trenutku, postavlja se pitanje: Što je to što stvarno želite? Kad jednom na to odgovorite, znat ćete što slijedi. Bilo kako bilo, shvatili ste.