O čemu muškarci i žene najviše lažu?

| Lifestyle |

Instagram/ @couplegoals

Iako se skoro sve žene i svi muškarci pretvaraju da su potpuno iskreni kada je riječ o seksu, to je najčešće daleko od istine.

Donosimo vam nekoliko najčešćih ženskih i muških laži koje su vezane za intimni život partnera.

U najnovijem istraživanju na Sveučilištu Cambridge ispitano je 2.000 žena i muškaraca kako bi se došlo do spoznaja o njihovim najčešćim lažima vezanim za seks. Kao što ste možda i očekivali, postoje razlike između spolova.

Prema rezultatima zanimljive ankete, najpopularnija laž među ženama vezana je za broj partnera s kojima su spavale, a muškarci najčešće lažu da ne varaju svoje partnerice.

Žene  često lažu da su doživjele orgazam, često slažu kada svom partneru kažu da ga vole, ne govore istinu kada kažu da ne maštaju o seksu s drugim muškarcima i lažu kada svom partneru priopće da ih boli glava prije seksa. Također, žene ne govore istinu kada kažu da ne masturbiraju i da ne gledaju porno filmove.

S druge strane, muškarci znaju vrlo često slagati kada kažu partnerici da izgleda savršeno i da mu se sviđa njen fizički izgled, a baš kao i žene ne govore istinu kada kažu kako se ne samozadovoljavaju i kako ne gledaju porniće. Među čestim lažima muškaraca se nalazi i ona da su izdržljivi u krevetu i da zapravo ne znaju što im se dogodilo datu noć.