Iva Balaban pokrenula novi zanimljivi online projekt

| Lifestyle |

Iva Balaban

Prije nekoliko dana poduzetnica Iva Balaban pokrenula je zanimljivi online projekt - Journal.hr, novu lifestyle online platforma koja svakom urbanom pojedincu donosi inspirativne teme. Ova platforma, na uzoru na one koje vode poznate glumice, mame i poduzetnice poput Gwyneth Paltrow i Jessice Alba sadržavati će nezaobilazne teme iz mode i modnog svijeta, ljepote, scene, tehnologije te donositi rubrike Journal Mama namjenjen majkama i Journal Green namjenjen ljubiteljima zdravog života, a sve navedene teme će biti prezentirane i kroz online mjesečnik Journal Magazine.

Iva Balaban

Ovaj hvalevrijedan projekt kako kaže sama njegova autorica Iva Balaban namijenjen je za sve one koji žive život punim plućima i od njega uzimaju najbolje od ponuđenoga. Iz tog razloga donositi će i teme o svemu onome što život može učiniti ljepšim i boljim, poput kulture, gastronomije i putovanja no njegov vrlo važan dio biti će onaj namjenjen roditeljima. Iva želi da njena platforma bude mjesto u koje se mogu pouzdati i budući roditelji jer će im kroz tekstove pomoći pripremiti se za dolazak bebe.

Sigurna je i u uspjeh Green rubrike koja će svakog pojedinca inspirirati na zdrav i harmoničan život, smatra da će svaki čitatelj teme koje će donositi moći implementirati u svoj život te želi da njena platforma postane vodič za potpuni imidž svakog modernog pojedinca.

Iva Balaban

"Journal.hr je moderna lifestyle online priča. Platforma koja će približiti posjetitelju ono što je dobro, kvalitetno, novo, ali ujedno dostupno, prihvatljivo i relevantno, moderno, ali i tradicionalno. Želja mi je da se svaki posjetitelj može poistovjetiti s napisanom temom, da je može osjetiti i biti dio nje same. Ne želim da se stekne dojam da je sve što je moderno i lijepo a priori nedostupno i nedostižno. Želim da naši posjetitelji pomisle - ovo je divno, mogu i ja biti dio svega toga, mogu si to priuštiti" - objašnjava Iva Balaban što ju je inspiriralo na pokretanje ovakvog lifestyle proekta.