Novi zanimljivi dućan u Zagrebu

| Lifestyle |

Top - novootvoreni zagrebački dućan i parfumerija niche, mmultibrend shop
Novootvorena trgovina Top

U Zagrebu je ovih dana otvoren vrlo zanimljiv prostor koji je kombinacija niche parfumerije, suvenirnice i multibrand dućana.Ovaj intiman prostor smješten je u sam centar grada, u Tomićevu ulicu 4, vrlo blizu popularne Uspinjače, a neposredno ispod  kule Lotrščak iz koje slavni zagrebački top svaki dan točno u podne pucnjem obilježava prolaznost vremena.

Ime se tako čini se, nametnulo samo od sebe. „Top“ je novi prodajni prostor u gradu u kojem dolazi do fuzije niche parfumerije s interesantnim suradnjama s domaćim i stranim dizajnerima; kao i poznatim domaćim i stranim modnim markama.

Top - novootvoreni zagrebački dućan i parfumerija niche, mmultibrend shop
Novootvorena trgovina Top

Trenutačno je u ponudi dvanaest niche mirisnih brandova, koji se mogu naći samo u ovom prostoru za cijelu Hrvatsku, a neki i za cijelu regiju. Iza svakog mirisa ovdje stoji priča i objašnjenje -  razlog i sugestija. Pomirisati možete omiljeni miris JFK-a, mirise po krvnim grupama Blood Concept, übercool švedski brand Byredo, jednog od začetnika niche pokreta L'Artisan Parfumeur, kultne Escentric Molecules, mirise nove olfaktivne zvijezde Naomi Goodsir, mirisne svjećice kultne pariške slastičarnice Laduree, niche instituciju Parfums d' Nicolai, misteriozne mirise A Lab On Fire, kao i bogate i jake LM Parfums olfaktive kreacije koje ostavljaju bez daha, bilo da dolaze u parfemu ili ekstraktu parfema.

Top - novootvoreni zagrebački dućan i parfumerija niche, mmultibrend shop
Novootvorena trgovina Top

Popularni domaći dizajnera Juraj Zigman dizajnirao je samo za „Top“ majice s posvetom Zagrebu. Tako na Zigmanovim kreacijama Ban Jelačić na svom konju jaše s novom družicom, a na krovu crkve Sv. Marka pridružuju se i šestinski kišobrani, dok su licitarska srca isprepletena  u zavodljiv ukras na majici.

Laboratorio Dona po prvi put samo za Top pokazuje javnosti svoje male torbice, idealne za večernje izlaske, a nastale kao hommage Remmington (old school) pisaćim mašinama. Kolekcija u ponudi još ima remenje i naušnice . Inovativni brand Gloopy predstavlja svoja „čudovišta iz ormara“ punjena eko lanvandom, koja će ukrasiti vaš ormar i čuvati ga od moljaca.

Top već za početak idućeg mjeseca najavljuje nove suradnje s domaćim autorima poput Silvija Vujičića (nakit) i Tamare Bombardelli (torbe) dok od oflaktivnih brandova dolaze noviteti od Byreda (Infloresence), LM Parfums  (Vol d' Hirondelle, Chemise Blanche), A Lab On Fire (Liquidnight, Rose Rebelle Respawn).