Nove limitirane Diptyque svijeće donose miris jeseni u vaš dom

| Lifestyle |

Mirisne svijeće dio su nam ugodne i lijepe svakodnevnice, kao i određeni dekorativni elementu kućanstvu. Već i vrapci na grani znaju da su najcjenjenije one pariškog branda Diptyque. Upravo je Diptyque kako bi proslavio dolazak jeseni, proširio soju ponudu mirisnih cvijeća, s  limitiranim izdanjem svijeće Citrouille, a koja u sebi obuhvaća prave mirise jeseni – bundevu i začinske note.

„Citrouille je inspirirana povrtnjakom, a miris bundeve je pomiješan s primamljivim začinskim notama i podsjeća na miris pite od bundeve s dodatkom delikatnog mirisa kestena“ služeni je opis iz Diptyquea. Čini se kako ova svijeća spaja najčarobnije jesenske okuse i mirise i pomaže nam da se lakše uhodamo u jesensku usporenost, hladnoću i tminu koja je vani, te ušuškamo u toplinu svog doma i dočekamo još hladnije dane i blagdane kada će naše domove ispuniti neki drugi irisi.

Diptyque

Diptyque je inače poznat po svojim svijećama koje u sebi sadrže 99 posto prirodnih sastojaka bez sintetičkih mirisnih ulja, a koje se ručno ulijevaju u ručno rađene staklene svijećnjake.

Diptyque

Ova svijeća u limitiranom izdanju biti će dostupna samo do kraja studenog u klasičnoj veličini od 190 grama, dostupna je za kupnju putem službene stranice po cijeni od 56 eura.