Norveška princeza odriče se svoje titule kako bi postala Influencerica

| Lifestyle |

 

Instagram/@princessmarthalouise

Princeza Märtha Louise iz Norveške, "vidovita" članica norveške kraljevske obitelji, odriće se svog kraljevskog naslova da bi postala Influencerica novoga doba.

Ranije ove godine, princeza je kritizirana zbog iskorištavanja svog nasljednog statusa u poslovne svrhe kada su ona i dečko Shaman Durek Verrett bili na govorničkoj turneju u Norveškoj, pod nazivom "Princeza i Šaman".


Princeza je sada putem Instagrama objavila da se odriče titule "princeze", osim ako službeno predstavlja norvešku kraljevsku obitelj ili u privatnom okruženju.


Napisala je da se za činjenicu da je izraz princeza koristila u naslovu svoje turneje već ispričala i da još uvijek stojim uz to te da je to bila pogreška i da razumije da provocira kad se na ovaj način koristi naslovom princeze. Dodala je da je u suradnji sa svojom obitelji zaključila da je najbolje napraviti neke promjene te da zbog toga više neće koristiti svoju titulu u komercijalnom kontekstu.

Nakon vijesti o svojim duhovnim nastojanjima pokrenula je i zasebni Instagram profil pod nazivom @martha.louise.intuitive na kojem je objavila post s naslovom: "Ja sam jednostavno Martha Louise. Istražimo život i krenimo zajedno u avanture. " .

Na profilu je već napravila promociju za novi webinara s Verretom o "ljubavi, životu i promjenama na ovom planetu.".


U posljednjem desetljeću princeza je postajala sve duhovnija, tvrdeći da je vidovita, napisala je knjige, a jednom je govorila i o tome da stalno može „vidjeti u drugi svijet".


Märtha Louise možda je izgubila jednu titulu, ali stekla je drugu - kao kraljica koja se najviše budi.