''Ni Tú Ni Yo'' prava poslastica za glazbene i modne ljubitelje

| Lifestyle |

Jennifer Lopez odlučila je iskoristiti sve prednosti ljubavi koja vlada prema pjesmama na španjolskom jeziku te je za ovo ljeto pripremila pravu poslasticu na maternjem jeziku uz koju ćete i vi zapjevati.

Nakon megahita Despacito počinje se pojavljivati sve veći broj svjetski poznatih izvođača čije nove pjesme su upravo na španjolskom jeziku. Jennifer Lopez jedna je od njih, a uskoro se čeka i objava prvog albuma na španjolskom jeziku nakon gotovo deset godina.

Prvi spot svoje nove hit pjesme s albuma upravo je objavila, a pjesma se zove ''Ni Tú Ni Yo'' ili u prijevodu ''Ni ti ni ja''. Ono što je nas fasciniralo u spotu je apsolutni luksuz kada je riječ o modnim kombinacijama.

Jennifer Lopez promijenila je točno 10 različitih odjevnih kombinacija u 4 minute spota. U spotu Jennifer pleše i pozira mladom fotografu u šarenoj svjetlucavoj haljini koja je djelo Tom Forda (slična haljini u kojoj je Rihanna u travnju snimila naslovnicu za američki Vogue). Također se pojavljuje ispred objektiva i u crnoj haljini Fausta Plugsija u kojoj je prije tjedan dana i nastupala.

Jennifer Lopez - Ni Tú Ni Yo (Official Video) ft. Gente de Zona

Zanimljivost spota je i cameo pojavljivanje njezinog bivšeg supruga Marc Anthonyja koji je pridonio novom albumu Jennifer Lopez kojeg željno iščekujemo.