Naša nova kolumnistica - MeetKendi

| Lifestyle |

MeetKandi.com

Katja Kendi je 25 godina mlada djevojka, u život zaljubljena autorica lifestyle bloga meetkendi.com.  U ovoj kolumni s vama dijeli ono najslađe u životu - genijalne ljude, dobre stvari i okuse, nova mjesta i koji pametan savjet.


Katja Kendi

Ja sam Katja Kendi. Kendi mi nije pravo prezime, ali je ˝internet prezime˝ otkako je Myspace-a i Fejsa. Kendi je tu za sve ono slatko u životu. Bez obzira gdje se nalazila i šta radila, svaki dan živim punim plućima. Sretna jer imam hrabrosti raditi ono što volim i želim, i mijenjati ono što mi se ne sviđa.

Zadnje tri godine živim u Zagrebu, a tamo i provodim većinu vremena. Imam 25 godina, i malo više tetovaža. Posao mi je na prvom mjestu, on je zapravo sve što imam- glavni pokretač dana i motivacija. Organizacija, red rad i disciplina.  Radila sam svašta, od restorana do dućana. Živjela u Parizu, a i kod frendova na kauču. Usponi - padovi, zanimljivo je bilo.

Katja Kendi

 Volim se družiti sa kvalitetnim ljudima koji me inspiriraju i motiviraju na bolji život, nove ideje, izazove… Godine nisu bitne. Mlada sam i volim se zabavljati – probavati nove stvari i  odlaziti na nova mjesta. Opasno sam zaljubljena u #heštegove i društvene mreže. To me zabavlja dok se vozim tramvajem, čekam u redu ili pokušavam utonuti u san. Online sam upoznala divne ljude i danas najbolje prijatelje.

Često putujem, zapravo svaki slobodan tren i dan želim otići negdje – do Ljubljane na kolač, vikend u Istri ili odmorit mozak do Barcelone… Živim solo i volim kad je sve uredno, čisto i na svom mjestu – pomalo sam ukočena.  Jedem vani jer mi se ne da kuhati i pospremati to isto suđe nakon jela. Rađe uživam u finoj hrani u lijepom društvu.

Volim pjenušava vina i čajeve, juhe i salate, bademe i pistacije. Guštam u svakom zalogaju, a najveća ambicija u životu (tj cilj) mi je BITI SRETNA – svaki dan!

Ne zaboravite uživati u životu – imamo samo jedan, a ja ću vam pisati o svom.