Naš odabir najboljih kućnih aparata za kavu

| Lifestyle |

S obzirom na trenutnu situaciju i nemogućnost ispijanja kave na terasama omiljenih kafića i restorana, sve smo se više okrenuli ispijanju omiljenog napitka kod kuće, što znači da nam za spravljanje dobre kave treba ipak malo više od običnog aparata ili pak džezvice, treba nam kvalitetan kućni aparat za kavu. Zato vam danas donosimo nekoliko prijedloga za vrhunske kućne aparate za kavu. Vi ćete se zbog istih osjećati kao profesionalni barista, a kava će imati poseban okus. Neke od naših prijedloga pogledajte u nastavku.

Kava

1. Lavazza A Modo Mio Fantasia Plus jedinstvenog i unikatnog dizajna, pod imenom jednog od najpoznatijih brendova kave u svijetu. Uglavnom Lavazza aparate pronalazimo u kafićima, no ovo je jedan od uređaja za Vaš dom kompaktan snažan i pouzdan. Nudi mogućnost toploga ili hladnog mlijeka kao i mnoge druge specifikacije.

lavazza aparat za kavu
A Modo Mio Fantasia Plus Capsule

2. Nespresso Lattissima One Vam omogućuje prepuštanje vrhunskoj kvaliteti Cappuccino i Latte Macchiato iz udobnosti Vašeg doma.
Lattissima One je opremljen novim i inovativnim sustavom za svježe mlijeko koji jednostavnost pripreme omiljenih napitaka na bazi kave i mlijeka podiže na višu razinu. Samo napunite posudu za mlijeko željenom količinom. Za više detalja dodirnite ovdje

nespresso lattissima, aparat za kavu
nespresso lattissima, aparat za kavu
Lattissima One

3. Illy FF X7.1 model je aparata za kavu koji seže u šezdesete godine. Koliko osvaja svojim retro dizajnom toliko osvaja i okusom prepoznatljive Illy kave. Osim espresso kave, svojim dodatnim značajkama daje Vam mogućnost da napravite toplo i pjenasto mlijeko idealno za cappuccino.

illy aparat za kavu
FF X7.1

4. De'Longhi ECAM350.55B nudi Vam jednostavnu i neposrednu interakciju baš kao i široki izbor vrsta kave, držač za čašu i mlin za kavu. Osim izravnih gumba za tradicionalna pića (Espresso, Coffee, Cappuccino i Latte Macchiato) otkrijte ekskluzivnu "MY" funkciju za personalizaciju svakog pića koja prilagođava aromu i količine kave / mlijeka, za uživanje u kavi koja savršeno odgovara Vašem ukusu.

De Longhi aparat za kavu
ECAM350.55B

5.Philips 5400 series omogućuje vam da napravite čak 12 ukusnih napitaka od svježih zrna kave i to lakše nego ikad prije. Lako napravite aromatične napitke kao što su espresso, kava, cappuccino i latte macchiato pritiskom gumba. LatteGo napicima s mlijekom dodaje svilenkasto glatku pjenu, lako se postavlja i može se očistiti za samo 15 sekundi. Zahvaljujući jednostavnom zaslonu, malo toga stoji između vas i sljedeće ukusne šalice kave. U nekoliko koraka možete prilagoditi okus od svježih zrna i pretočiti želju u ukusnu šalicu.

Philips 5400 series

6. KRUPS Essential Espresso okusom dočarava istinsku aromu kave. Uz ovaj potpuno automatizirani espresso aparat, uživajte u istinskom okusu uravnotežene, aromatične kave i espressa u kompaktnim obliku koji ne čini ograničenje u količini, opremljen s 3 postavke temperature i 3 postavke finoće mljevenja kave za savršeno kontrolirane rezultate. Opremljen naprednom KRUPS tehnologijom, patentirani Thermoblock sustav daje izvorni okus kave u svojoj najčišćoj biti, za beskompromisnu kavu i espresso prštećih okusa i mirisa.

KRUPS EA8105
KRUPS EA8105