Najslađe torte na Instagramu

| Lifestyle |

Nema sumnje da je kolač gotovo pa najbolji dio svakog događanja, bilo to vjenčanje ili rođendanska zabava. Nažalost, torta brzo nestane sa stola, a vi vrlo brzo zaboravite kako je točno izgledala vaša vjenčana torta. Kako bi to promijenili i zauvijek znali kako izgleda svaki detalj na vjenčanoj torti mladenci se mogu obratiti Rachel Dyke. Rachel je prvo radila na ukrašavanju torti, a potom pokrenula svoj posao „lažne slastičarke“.

Rachel izrađuje minijaturne torte pomoću polimerne gline, akrilne boje, komadića nakita, bisera, cvjetnih i drugih ukrasa, nažalost, iako čak i mirišu kao prave, ove torte nisu jestive, ali toliko su lijepe da bi nam svakako bilo žao pojesti ih. Umjetnica kaže kako fascinirana malenim stvarima još od kada je bila dijete, kao nakitom za barbike naprimjer. Svoje prve minijature počela je stvarati kada je imala 6 ili 7 godina a danas je svoju pozornost usmjerila na mini svadbene torte i pretvorila ih u uspješan posao.

Torte za koje je potrebno i do 12 sati kako bi se izradile, čekaju i po dva mjeseca, a narudžbe za njih Rachel prima preko Instagrama na kojem objavljuje fotografije i kratke videozapise u kojima je objašnjen proces nastanka torti čija je cijena od 150 do 200 dolara ovisno troškovima materijala.