Najpoželjnija nova lokacija za vjenčanja nadomak Zagreba za koju već postoji lista čekanja

| Lifestyle |

Vjenčanja su uvijek posebna i svako od njih je jedinstveno, a Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora, savršeno su mjesto za stvaranje uspomena. Dvori su jedinstven primjer očuvanosti cjelovitog gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića.

Jedinstvenu zelenu oazu 20-tak minuta udaljenu od Zagreba krasi prekrasna šuma, perivoj i jezerce.

Ovaj romantičan krajolik idealna je kulisa za vaše vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno koje će ispisati najljepše stranice vaše priče.

Za vjenčanja u Golf Pavillionu u Zaprešiću već postoji lista čekanja, tako da ako planirate reći sudbonosno DA, pravo je vrijeme da to učinite jer je Golf tim pripremio posebno osmišljene pakete za mladence koji se lako mogu prilagoditi vašim željama.

Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv. Josipa, koju je osobno dao podignuti Ban Jelačić 1855. godine. Ispred kapelice je moguće održati i ceremoniju na otvorenom, a crkvica izgrađena u neogotičkom stilu savršena je scenografija za fotografije koje će vam ostati kao najljepša uspomena za dan iz snova.

Tim Golf vjenčanja Zaprešić ima dugogodišnje iskustvo planiranja i organizacije vjenčanja u Zagrebu te surađuju samo s najboljim partnerima kako bi mladencima osigurali ispunjenje svih njihovih želja