Najpopularnije teorije zavjere vezane uz Beyonce

| Lifestyle |

Teorije zavjere nisu ništa novo u svijetu te svakodnevno slušamo o njima. Uz teorije zavjere često se vežu i neka od najjačih svjetskih imena, a među njime je i Beyonce uz koju se zbilja mnogo toga veže. Po internetu su počeli kružiti dokazi o Beyonce u raznoraznim varijantama, a mi Vam donosimo 5 najjačih teorija zavjere koje su trenutno aktivne u svijetu vezane za Beyonce.

"If I were an Illuminati"

Iako glazbeno carstvo u vlasništvu njena supruga ima kao logotip piramidu, često se za Beyonce tvrdi da je članica tog tajnog društva zbog učestalog ponavljanja trokuta prstima. 

Beyonce Illuminati Symbol

Trudnoća

I dan danas malo tko vjeruje da je Beyonce zaista bila trudna, a kao najjači dokaz često se prilaže i slika (dolje) na kojoj se jasno vidi da joj se stomak grčki kao jastuk. 

Beyonce Fake PregnancyBeyonce Fake Pregnancy

Godina rođenja

NA internetu se svašta može pronaći, ali o godini rođenja Beyonce se lome koplja. Na žalost svi teoretičari zavjera ne mogu doći do osobne iskaznice Beyonce pa se preko starih slika pokušava odgonetnuti koja je njena točna godina. 

beyonce-solange

Solange je zapravo kći od Beyonce, a ne njena sestra!

Upravo zbog nedorečenosti godina, mnogi u raznoraznim izračunima tvrde da je Solange zapravo kći od Beyonce, a ne njena sestra. 

Beyonce je sotonina ljubavnica!

Još jedna teorija zavjere za one najveće luđake na internetu. Upravo oni najžešći teoretičari pozabavili su se koreografijama Beyonce, a posebice nastupom (dolje) na Super Bowlu na kojem posebno objašnjavaju sotonski ritual u plesu.