Najljepše božićne tv reklame

| Lifestyle |

Coca Cola

Božićni oglasi su prvi pokazatelj da nam uskoro stiže najljepše doba u godini - blagdani.

Iako ova godina nije najsretnija i iako će mnogima blagdani proći u nešto drugačijim okolnostima i drugačijim proslavama, većina će blagdane dočekati uz obitelj i to užu kako bi poštivali sva epidemiološka ograničenja. Odbrojavanje do Božića je službeno počelo, a brendovi širom svijeta su već pokazali svoje božićne reklame, odnosno oglase. 

Svaki dan se objavljuju novi, a svi imaju jedno zajedničko- tu su da nam uljepšaju dane i potaknu božićnu euforiju.Uglavnom nam svi šalju jednu te istu poruku - život ide dalje, dolaze nam blagdani, možda skromniji, ali ono najbitnije, a to su sreća, obitelj i ljubav i dalje su tu. 

Amazonov oglas možda je najemotivniji i ide uz slogan "The show must go on", Disney nam isto budi velike emociju kroz priču o baki i unuci i djedu i unuku, kao i Kohls, a tu je i Coca-Cola s emotivnim mini filmom, dok nas TK Maxx nasmijava za ove bladane. 

U nastavku vam donosimo naše najdraže božićne oglase ove godine.

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/html/wall.hr/public_html/admin/includes/media/videos.php on line 130

The show must go on, Amazon Christmas ad 2020
Give With All Your Heart | Kohl’s Commercial
TK Maxx Xmas 2020 - The Lil' Goat
Aldi Christmas 2020 – Peel the Need
Coca-Cola Christmas Commercial 2020
That’s an Asda Price Christmas | Asda Christmas TV Advert 2020
FROM OUR FAMILY TO YOURS | Disney Christmas Advert 2020 | Official Disney UK