Najljepše proljetne mirisne svijeće za dom

| Lifestyle |

Notes of Zagreb

Donosimo vam 6 mirisnih svijeća koje će unijeti proljeće u vaš dom.

Proljeće je za mnoge najdraži dio godine. Sve se budi, cvjeta i zamiriše. Upravo taj doživljaj možete ponijeli iz prirode u svoj dom i uživati u njemu svakodnevno uz mirisne svijeće. Osim što su postale poželjan dekor te upotpunjuju interijer svakog doma, mirisne svijeće stvaraju opuštajuću atmosferu te podižu raspoloženje. Bez obzira koji dio doma odlučite uljepšati i oplemeniti mirisnim notama, uvijek obratiti pozornost na gašenje svijeće prilikom napuštanja prostorije ili prije spavanja. 

Uz 100% prirodnu mirisnu svijeću zagrebačkog brenda Notes of Zagreb, vaš dom zamirisat će u notama ruže, citrusa i pačulije. Ručno rađena svijeća domaćeg brenda Hermosa Home ispunit će vaš dom profinjenošću, a sami možete izabrati pakiranje koje vam najbolje odgovara pošto dolaze u tri varijante. 

Notes of Zagreb 180,00 kn / Hermosa Home 85,00 kn

Ako ste već počeli sanjati o ljetu svakako se počastite L'Occitane svijećom koja će uz miris citronovca svaki dan pretvoriti u mirisnu ljetnu večer. Svima nam omiljen i drag miris crvenih bobica možete pronaći u mirisnoj svijeći Zara Home s ukomponiranom laganom notom jasmina i tragom vanilije. 

L'Occitane 176,70 kn / Zara Home 111,20 kn

Svima malo ekstravagantnijima svidjet će se mirisna svijeća brenda Durance u varijanti Fleur de Monoi koja se dobiva umakanjem latica gardenije u kokosovo ulje, a Diptyque će vas oduševiti varijantom ljubičice s dodanim notama irisa i cedra.

Durance 139,00 kn / Diptyque 366,00 kn