Najljepše Božićne priče: Kako je to Optical Express razveselio Tihanu?

| Lifestyle |

Tihanino Božićno čudo u Optical Expressu

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida ovog je prosinca vrlo veselo i uzbudljivo. Uz sve operacije, obaveze i posao, ekipa Optical Expressa odvojila je vrijeme za darivanje i zahvalu svim svojim pacijentima i onima koji to žele postati. U sklopu akcije „Darujte Božićno čudo”, poklonili su zahvat laserske korekcije vida Tihani čija je majka poslala pismo puno ljubavi, brige i želje koju Tihana i cijela njezina obitelj imaju ovoga Božića.

Primili smo velik broj pisama koja su nas duboko dirnula. Sva su bila divna i puna ljubavi prema svojim bližnjima, stoga ne čudi da je teško bilo odabrati jednu od priča od kojih je svaka bila u iskrenom i pravom duhu Božića. Drago nam je da ste dokazali da još uvijek postoji toliko ljubavi i zajedništva među nama - na tome vam veliko hvala, a mi vam obećajemo da ćemo nastaviti s ovakvim akcijama. Tihanu smo odabrali i nagradili jer nam se posebno svidjela priča o mladoj djevojci koja je svjesna pravih vrijednosti u životu“, kažu u Optical Expressu.

Tihanino Božićno čudo u Optical Expressu

Tihanina majka je u svom pismu navela kako želi zahvat pokloniti svojoj kćeri koja je, kada su prilike tako tražile, nesebično dijelila svoj novac s obitelji koji je uštedjela za lasersku korekciju vida. Tihana je djevojka od 24 godine koja već duže vrijeme sanja o tome da joj vid ne predstavlja problem, već prednost. Upravo taj san joj je Optical Express odlučio ostvariti. 

Za sve one koji žele živjeti bez leća i naočala, Optical Express daje popust na sve metode korekcije vida tijekom prosinca, a tijekom čitavog mjeseca možete osvojiti i vrijedne nagrade. Posjetite Facebook stranicu Optical Expressa i veselite se s njima, baš kao što se sad veseli i Tihana te cijela njezina obitelj. 

Tihanino Božićno čudo u Optical Expressu

No Optical Express nagrađuje i vjerne čitatelje Wall.hr-a s tri božićne, mekane i tople, bijele dekice koje će vas grijati u novoj, još boljoj godini koja je ispred nas. Ono što trebate napraviti je:

  1. Podijeliti članak na svom profilu (na opciji javno)
  2. Odgovoriti (u komentarima ispod članka na Facebooku) na nagradno pitanje: "Kako se zove dobitnica laserske korekcije vida u Optical Expressu?" a) Ivana b) Tihana c) Marija

Pobjednike ćemo objaviti u nedjelju 27. prosinca 2015. rendom.org izborom. Do tada, Optical Express vam želi sretan Božić!