Najkreativnije Halloween maske

| Lifestyle |

Sutra je Halloween - Noć vještica. Najstrašniji američki blagdan postaje sve popularniji i kod nas pa smo se u toj zastrašujućoj atmosferi u našem uredništvu potrudili pronaći najkreativnije i najnovije ideje za maskiranje. Nadamo ste da će potaknuti vašu kreativnost, našu sigurno je.

50 SHADES OF GREY

Domišljato i kreativno, a opet iznimno ekonomično za budžet. Izvrsna prilika riješiti se svih onih testera za boje koje čuvate od zadnjeg farbanja vašeg životnog prostora.

WRECKING BALL Miley Cyrus

Zgodna ideja za vašeg četveronožnog člana obitelji, inspirirana novim spotom Miley Cyrus za najnoviji single “ Wrecking Ball “.

MILEY CYRUS VMA NASTUP

Kako smo se već dotakli trenutno najpopularnije teme showbizza, skandalozne Miley Cyrus, evo odlične ideje za kostim za dvoje koji su Miley i Robin Thicke nosili na ovogodišjnoj VMA nagradi.

WILSON ODBOJKAŠKA LOPTA

Presladak izbor kostima za vaše najmlađe.

SUPERMEN

U iščekivanju novog Supermena u našim kinima, predlažemo originalnu masku, i to u letećem izdanju.

 UP

Odlična ideja po uzoru na Pixarov animirani film „ Up” za Halloween kostim, bez obzira na uzrast.

PAS PAUK

Originalan i zastrašujući kostim kojeg vašeg četveronožnog prijatelja pretvara u strašnog pauka, makar za jednu noć. Ako ništa, reakcije su zajamčene!

 SLAGALICA STRAVE

Za djevojke koje su malo vještije u make up-u predlažemo ideju inspirairanu popularnom franšizom horor filmova „ Slagalica strave „. Potrebno je malo truda, volje i puno šminke, ali kao što vidite, trud se isplati.