Najdraža mjesta Ive Balaban u Zagrebu

| Lifestyle |

Iva Balaban

Iva Balaban, bivša manekenka, kolumnistica, uspješna poduzetnica koja je nedavno pokrenula svoj online projekt, jedna od najbolje odjevenih domaćih dama, ambasadorica brojnih modnih i beauty brendova i prije svega majka troje prekrasne djece za čitatelje Wall.hr otkrila je svoja najdraža mjesta u Zagrebu. Iako je Iva zapravo iz Rijeke, smjestila se u Zagrebu gdje je našla poslovnu i privatnu sreću pa smo je zamolili da sa nama podijeli mjesta koja najradije posjećuje.

Moj dom

Iva Balaban

Prvo najdraže mjesto za mene je moj dom. Sve moje najvažnije je tu… to je moj hram i tako se odnosim prema njemu.

Restoran Okrugljak

Okrugljak, Mlinovi
Okrugljak, Mlinovi

Restoran u kojem sam započela nedjeljnu tradiciju obiteljskog ručka. Za ovo mjesto vežu me lijepe uspomene poput krštenja djece, krizme, brojnih rođendana kao i mojeg vjenčanja. Svako mi je dijete od rođenja tamo u kolicima i volim tu prolaznost na koju me podsjete konobari kad primijete koliko su nam djeca odrasla te koliko su nam godina ugodno i uljudno društvo. Svaki boravak u Okrugljaku me podsjeti što za moju obitelj predstavlja taj restoran.

Restorani Mano i Takenoko

To su mjesta gdje moj suprug i ja volimo izaći s prijateljima, mjesta gdje svaki ručak ima svoju priču i svaka godina ima svoj nezaboravan ručak na kojem su se vodili "najbitniji razgovori"

Osim toga, ovi su restorani idealna mjesta za muža i mene u dvoje kao i za najdraža ženska druženja. Vjerujem da i osoblja  tih restorana gledaju na mene kao na nekoga svoga. Tamo se osjećam jako ugodno i to se trudim pokazati te im se na taj način i zahvaliti.

Kafići Mimice i Velvet

Velvet

Pod četvrto najdraže mjesto u gradu ne mogu izdvojiti samo jedno. Mimice i Velvet su moja dva omiljena kafića, s najboljom kavom, energijom, s bezbroj uspomena, s ugođajem kao da sam u svome dnevnom boravku. Velvet je mjesto na koje bi se uselila koliko me estetski privlači.

Maksimir

Maksimir - što dodati... Samo neke od natuknica koje vežem za ovo mjesto su: priroda i kontakt s njom, djeca na biciklima, ja koja vičem pazi, polako, pasti ćeš... Zatim lopta i zamjenski nogometni teren te naša obitelj na okupu i uživancija.

Najdraže beauty destinacije - Poliklinika Milojević i Frizerski Salon Teuta

Iva Balaban uz Antoniju Blaće i Ivu Jerković kao ambasadorica Poliklinike Milojević

Sve i jedna destinacija koja me učini ljepšom i koja se brine o mome licu, kosi i tijelu… koja me opušta i dozvoljava da se prepustim svim užicima. Preporučujem ih svakome.