Najčešći strahovi svakog muškarca

| Lifestyle |

Instagram/ @goicoechea22

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontroliranja strahova i skrivanja istih od sredine.

Ovo su 3 najčešća straha svakog muškarca:

Drugi muškarci
Gotovo svi osjećaju ljubomoru, ali rijetko koji će vam to otvoreno pokazati jer bi to značilo da imaju manjak samopouzdanja. Ako partner ne pokazuje znakove ljubomore kada mu spomenete bivšeg dečka ili kolegu, to ne znači da nije ljubomoran. Oni se uvijek brinu i uspoređuju se s muškarcima u vašoj okolini, ali vam to nikada neće pokazati.

Novac
Novac je sinonim za moć. Društvo i dalje diktira činjenicu da muškarci trebaju biti odgovorni za financijsku sigurnost obitelji, ali ima i onih obitelji koji odavno ne žive patrijarhalno pa žena i muškarac zarađuju isto, možda žena i više. No, ni tada muškarcima nije svejedno što su se žene izborile za emancipaciju jer oni su i dalje pristalice mišljenja da ako ne zarađuju dovoljno, nikada se neće ostvariti kao pravi muškarci. Trebaju shvatiti da novac nije uvjet za imati ženu kraj sebe nego njihova briga, ljubav i pažnja.

Nedostatak iskustva
Koliko puta ste slagale svog partnera u vezi s brojem muškaraca s kojima ste spavale? To isto čine i muškarci. Iako se ponekada vole hvaliti bogatim iskustvom, istina često nije takva. Svaki muškarac želi ostaviti dojam mačo muškarca, zbog čega često izmišljaju kako bi postigli taj efekt.