Najčešći problemi koje parovi imaju u krevetu

| Lifestyle |

 

Instagram/ @weddingphotomag

Kada je seks u pitanju, naravno da očekujete uzbudljivo i strastveno vrijeme sa svojim partnerom.

Osim što je vrlo važan dio veze, seks je još jedan od načina za povezivanje s partnerom na emocionalnoj razini. No, ponekad stvari jednostavno ne funkcioniraju.

Donosimo vam 4 najčešća problema s kojima se parovi susreću u krevetu:

Neusklađen libido

Činjenica da jedan partner uvijek više želi seks normalna je i vrlo česta. No, do problema dolazi ako je riječ o prevelikoj razlici. Osim što nijedan od partnera nije zadovoljan, to je često izvor frustracije i razloga za svađu..

Nedostatak komunikacije

Što više budete razgovarali o seksu, imat ćete  bolji i kvalitetniji seks. Savjet koji biste trebali primijeniti je komunikacija, ali ne u spavaćoj sobi, nego u neutralnom prostoru u kojem nikad ne vodite ljubav.

Dosadan seks

Možete kriviti partnera za ovaj problem, no ipak vi činite 50 posto tog čina. Zato umjesto da krivite bilo koga, uzmite stvar u svoje ruke, isprobajte drugi prostor, druge poze i vratite strast u svoju vezu.

Nedostatak vremena

Obveze su preuzele vodstvo nad vašim životom i jednostavno ne pronalazite vrijeme za intimnost. Ipak, uprkos svim obavezama, trebali biste imati i vrijeme za sebe, ali i vrijeme za sebe i partnera. Kako biste pronašli to prijeko potrebno vrijeme, postavite seks na vrh liste prioriteta.