Najbolji posao za lijenčine

| Lifestyle |

Posao za lijenčine

Napokon postoji posao za koji se isplati biti lijen, a evo o čemu se točno radi: Francuski znanstvenici traže dobrovoljne kandidate da leže na leđima i ne rade ništa puna dva mjeseca, a ako to uspiju bit će plaćeni 17 000$.

Od kuda točno dolazi ovaj posao? Naime, Institut za prostornu medicinu i fiziologiju u Francuskoj želi testirati mikrogravitaciju i ispitati učinkovitost dodataka prehrani. Sudionici 2 tjedna prije eksperimenta prvo moraju proći medicinske testove, zatim ležati 2 mjeseca u krevetu i na kraju proći još više medicinskih testova.

Posao za ljenčine

Čini nam se da je ipak posao u kojem samo trebate ležati zapravo poprilično naporan. Sudionici moraju ležati s glavom blago nagnutoj prema dolje za točno 6 stupnjeva, također moraju jesti, kupati se i ići na wc, a sve vrijeme im barem jedno rame mora dirati krevet u kojem leže. Nakon toga, sudionici mogu imati fizičke probleme kao što su oslabljenost mišića i slaba gustoća kostiju.

Posao za ljenčine

Sudionici su isključivo muškarci u dobi između 20 i 45 godina, a oni moraju biti zdravi, nepušači i sportaši. Također ne smiju imati alergije i moraju odgovarati određenom indeksu tjelesne mase. Ako odgovarate ovom opisu i mislite da ste spremni za ovaj teški posao  - možete se prijaviti, jer sljedeće ispitivanje kreće u rujnu ove godine!