Načini na koje žene osvajaju muškarce

| Lifestyle |

Muškarci nemaju pojma i često ne mogu pročitati suptilne znakove kad mu želite dati do znanja da vam se sviđa. Donosimo vam 10 načina na koji cure flertuju, a koje muškarci ne prepoznaju – što znači da ćete morati biti malo odvažnije kako biste privukli njegovu pažnju.

1. Prekrižite noge.
 Muškarci teško razumiju govor tijela. Rekli bismo kako su prekrižene noge jasan oblik flertanja – osobito ako nosite štikle i usku suknju – no, ovaj znak će mnogi muškarci lako previdjeti. Umjesto toga probajte: Uspostavite lagani kontakt tijelom. Na primjer: “slučajno” mu dodirnite ruku dok pričate ili ga potapšajte po ramenu ako vas nasmije.

2. Igranje s kosom.
 Žene obično misle kako je ovo jasan znak da flertaju, ali muškarcima se to obično čini kao nervozni tik – nimalo seksi. Umjesto toga probajte: Umjesto da manijakalno razbacujete kosu na sve strane, oblikujte frizuru tako da vam nekoliko pramenova lagano pada na lice i onda se igrajte s njima. Odaberite frizuru s kojom ćete se najbolje osjećati. Velika je vjerojatnost da će shvatit vašu namjeru.

3. Odlazak na wc svakih 5 minuta. 
Znate što? Ako trčite na wc svako malo, muškarci vam to neće zamijetiti. Umjesto toga probajte: Pobrinite se za svoj look prije spoja, a energiju tijekom spoja usmjerite na njega i razgovor.

4. Namigivanje. 
Ok, ovo je možda klišej, ali neke žene misle kako je namigivanje seksi. Namignete li muškarcu, vjerojatno će pomisliti kako imate tik. Umjesto toga probajte: 
Uspostavite kontakt očima dok pričate s njim. To je seksi, inteligentno i pokazuje da ga slušate.

5. Smijanje na svaku riječ koju kaže. Smjeh je sjajan način flertanja – kada je tip zaista duhovit. No, smijete li se na sve što kaže izgledat ćete luckasto – ili još gore, potpuno ludo. Umjesto toga probajte: Smješite se puno (nitko ne voli tihu misu na spoju) i smijte se kad je nešto zaista smješno – ne kad mislite kako se morate smijati.

6. Pokušaj da ga napravite ljubomornim.
 Grozan način flertanja je spominjanje bivših dečkiju, spojeva ili onih s kojim želite ići na spoj kako bi ovaj s kojim ste na spoju poludio od ljubomore. Dođe li vam da se ovako ponašate, udahnite i ponašajte se u skladu sa svojim godinama.
 Umjesto toga probajte: Naglasite neki noviji uspjeh u poslu ili osobnom životu. Time ćete ga impresionirati.

7. Obasipanje komplimentima. 
Komplimenti su poput droge. Dakako, možete mu reći nešto lijepo, ali ne 400 puta. Umjesto toga probajte:  Recite kako vam se sviđa njegova košulja ili tene, ili – ako je kuhao – pohvalite njegovu vještinu u kuhinji. Ako vam je ugodno s njim, to mu obvezno recite.

8. Flert na facebooku. U današnje doba, Facebook je mjesto na kojem možete flertat do mile volje. No, flertanje s tipom kojeg jedva poznajete je na rubu očaja ili jezivo. Umjesto toga probajte: Nađete li zgodnog tipa na fejsu, nađite zajedničke prijatelje koji će vas upoznati (po mogućnosti, uživo).

9. Preživljavanje žvake.
 Žvakača guma nije seksi i točka. Umjesto toga probajte: Prožvačite žvaku prije spoja kako bi vam dah bio svjež, a onda je bacite u koš.

10. SMS poruka prije spavanja.
 Slanje poruke nekom koga ste tek upoznali (ili našli nekoliko puta) može izgledati očajno (nemojte napisati “OMG BILOOOOOO mi je sjajno večeras, jedva čekam da te opet vidim!!!!! kissi”). Tip će pomisliti da ste tipična curica. Umjesto toga probajte: Nemojte slati mu sms navečer dok niste bili barem na dva spoja u nekoliko dana i kad znate da ćete ga uskoro opet vidjeti.

Ok cure, sad znate što ne smijete raditi. Stoga, nemojte slati krive signale – izađite van i pokažite im što ste naučili. Sretno!