Mykonos dobio jedinstvenih Chanel pop-up butik

| Lifestyle |

Chanel Mykonos

Chanel je već tradicionalno otvorio vrata svojih sezonskih butika na Capriju, Saint-Tropezu, Bodrumu, Marbelli i Hamptonsu, ali ima i jedan novitet, a to je novootvoreni modni butik u srcu luksuzne trgovačke destinacije, Nammos Village, na suncem okupanom otoku Mykonos.

Chanel Mykonos

Prostire se na dva kata i 140 četvornih metara, odiše tradicionalnom arhitekturom tipičnom za Kiklade, i to zbogsvojeg  oblika i bijelih zidova. U hladu okolnog zelenog raslinja, butik ima dvije terase namještene udobnim vanjskim namještajem kako bi gosti mogli uživati u Mzkonos stilu neko vrijeme.

Chanel Mykonos

Opuštajući ugođaj i ljetni stil života na otvorenom odražavaju se u dizajnu interijera, u kojem se miješaju svježu paletu bijele i neutralne boje s toplim tekstilnim naglascima kao što su zidovi prekriveni tvidom i tepisi koji ocrtavaju raspored prostorije. Vitrine od mutnog stakla boje jantara i ogledala u punoj veličini povećavaju obilje prirodnog dnevnog svjetla koje ulazi u butik.

Chanel Mykonos

Ulaz u butik nalazi se u prizemlju, u kojem su izloženi modni dodaci –  niz novosezonskih torbica i cipela, kao i sunčane naočale i izborom satova i finog nakita. Posebno je privlačna prezentacija kolekcije Chanel Coco Beach 2023. Idealna garderoba za dane na plaži i blage ljetne noći, ove sezone, kolekcija Chanel Coco Beach nudi razigrani remiks američkih kodova sportske i resort odjeće uz moderne kupaće kostime jarkih nijansi.

Chanel Mykonos

Skulpturalno stubište vodi posjetitelje na kat, na kojem se nalazi ready-to-wear, opremljen s dvije sobe za presvlačenje i lounge dijelom. U ovom će dijelu posjetitelji moći pogledati najnovije Chanel kolekcije, kako stignu u butik, počevši od sofisticirane, kolekcije ready-to-wear za proljeće/ljeto 2023., zatim Chanel Dakar 2022./2023. Métiers d’art kolekcije i, konačno, predkolekcije za sezonu jesen/zima 2023./2024.

Chanel Mykonos

Sezonski butik Chanel na Mykonosu otvoren je do 30. rujna, a radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 11 do 22 sata.

Chanel Mykonos
Chanel Mykonos
Chanel Mykonos