Must have proizvodi za festivale

| Lifestyle |

Dolaskom ljeta otvorila se sezona raznih ljetnih festivala.

Svuda oko nas održavaju razni festivali hrane,pića i glazbe. Festivalski vrhunac ljeta su glazbeni festivali kojih je sve više i u našoj okolici. Pomislite li na neki takav festival, prvo čega se sjetite, osim plesa i glazbe, je što obući. Internet je prepun inspiracija za outfite, no treba znati što vam je sve potrebno da biste izdržali takav festival bez ikakvih posljedica.

Ovo su must have proizvodi bez kojih ne pomišljajte posjetiti neki od brojnih festivala koji se održavaju na našoj obali i u svijetu.

Isprintajte LINE-UP

Kako bi u svakom trenutku bili upućeni tko svira ili kada se održava nastup izvođača kojega želite vidjeti, isprintajte redoslijed zbivanja na različitim stageovim i budite u toku.

Vlažne maramice

Sapun je na ovakvim događajima pravi luksuz, a prljavštine i raznih bakterija je puno. Ponesite vlažne maramice kako bi u svakom trenutku mogli obrisati ruke i kako biste barem na neki način održali čistoću.

Hidratizirajuća krema sa SPF-om

Zajedno s jakim festivalskim suncem, dolazi i suha koža. Osim za zaštitu od sunca koja je obavezna, krema će hidratizirati vašu kožu i održavati ju svježom i glatkom. Faktor 30 je obavezan.

Balzam za usne

Zbog izloženosti suhom zraku i vrućin,i usne se često suše. Na licu je poželjno imati što manje šminke pa je upravo balzam za usne stvar koja će spasiti vaše usne i učiniti ih mekim i sjajnim.

Prijenosni punjač

Cjelodnevno izbivanje iz kuče ispraznit će bateriju vašeg mobilnog telefona, a festival je bez mobitela nezamisliv. Ako vam se baterija isprazni, osim što ne možete snimati nezaboravne trenutke, nećete moći kontaktirati svoje društvo ako se izgubite. Dogodi li  se da vam je mobitel na izmaku baterije, prijenosni punjač će vas spasiti.