Muškarci u koje se svaka žena u svojim dvadesetima zaljubi

| Lifestyle |

U svojim dvadesetima svaka žena zaljubi se u određeni tip muškarca za kojim pati. Iako muškarci nemaju naviku zaljubljivati se u određene tipove žena, žene itekako pate za pojedinim muškarcima koje svojevremeno nazivaju prinčevima na bijelom konju. Sastavili smo listu najčešćih ženskih želja u dvadesetima. Vjerujemo da je jedan od ovih muškaraca bio i vaš "dreami" svojevremeno sigurno.

PISAC
Malo je pravih muškaraca koji zbilja znaju pisati na načine koji žene obore s nogu. Mnoge od Vas pale su upravo na ovaj tip muškarca.

POSLOVNJAK
Odijela, auta, večere.. Što više reći..

RADNIK
Možda nije Hugo Boss odjelom, ali je zato uniforma u kojoj se zoni. Još kad je skine i kad ga vidite tako isklesanog odmah Vam srce jače zaigra

PRODAVAČ
Možda bi Vi Doktora, odvjetnika, ali često Vam je srce oteo i simpatičan prodavač s osmijehom koji Vas obori s nogu. Nema tog novca koji može zamijeniti iskren osmijeh.

UMJETNIK
Možda i plače više od Vas, ali volite dramu i volite ljude koji se umjetnički izražavaju. S njim nekako nikada ne znate na čemu ste, ali Vas ta nedorečenost i privlači.