Moët & Chandon Ice Imperial, jedan od razloga zbog kojeg se veselimo ljetu

| Lifestyle |

Moët & Chandon Ice Imperial

Prošlo smo ljeto u mnogim domaćim barovima i klubovima imali prilike uživati u najboljem ljetnom piću koje smo u životu probali, Moët & Chandon Ice Imperial šampanjcu, a kako se ljeto približava i kako polagano ljetne terase otvaraju svoja vrata, vraća nam se i ovo savršeno sezonsko piće.

Ljeto, godišnji odmor i odlazak na more postali su lagano nezamislivi bez Moët & Chandon Ice Imperial šampanjca. Mjehurići intenzivnog voćnog okusa s aromama manga, guave, nektarine i malina posluženi s ledenim kockicama najbolji su način osvježavanja u vrućim ljetnim danima, bilo da se radi o izlascima u najpopularnije klubova po Jadranu, uživanju na plaži, uz bazen ili na plutajućim terasama.

Moët & Chandon Ice Imperial

Zahvaljujući 270 godina dugoj tradiciji i inovativnom duhu, šampanjska kuća Moët & Chandon prva je razvila ljetni koncept uživanja u šampanjacu. Tako se Moët & Chandon Ice Imperial zaista ističe jedinstvenošću u širokom izboru šampanjaca. Ovaj revolucionarni šampanjac, prvi je svjetski šampanjac koji je specijalno stvoren za posluživanje s ledom, a komponiran je posebno za najtople krajeve svijeta što srećom, uključuje i Hrvatsku.

Moët & Chandon Ice Imperial donosi i jedinstven stil na plaže jer kamo god ljubitelji šampanjca išli ovo ljeto, Moët & Chandon Ice Imperial pratit će ih u stopu – osobito ako je riječ o nešto luksuznijim destinacijama na jadranskoj obali. Tako je šampanjska kuća Moët & Chandon predstavila i neke zanimljive ljetne dodatke, a najzanimljiviji je svakako plutajuću terasu (šank) koja je simbol ovogodišnjeg ljetnog slavlja. Ovo limitirano izdanje uključuje i specijalnu Moët & Chandon Ice Imperial plutaču koja djeluje kao poslužavnik donoseći dašak Moët & Chandon glamura na naše domaće plaže. Na svakoj plutači se može poslužiti šest velikih čaša, a ono što je najvažnije je da svako izdanje uključuje magnum bocu Moët & Chandon Ice Imperiala što je po prvi puta da ova francuska šampanjska kuća nudi šampanjac u ovom, većem formatu, čime se posebno ističe velikodušnost Moët & Chandona, ali i posebnost ovog pića.

Moët & Chandon Ice Imperial

"Ne postoji bolji način za predstavljanje pionirskog duha Moët & Chandon kuće od samog Moët & Chandon Ice Imperiala koji je zapravo i prvi šampanjac takvog duha -  rekao je Arnaud de Saignes, direktor marketinga i komunikacija za Moët & Chandon.