Predstavljena nova PegPerego gradska kolica

| Moms |

Prije par dana predstavljen je novi model kolica za bebe od sada dostupan i na našem tržištu - Peg Perego YPSI. Riječ je o agilnim i reverzibilnim kolicima, eklektičnog stila, funkcionalonog dizajna koja s ponosom nose oznaku „Made in Italy“.

Ova kolica sadrže konstrukciju i sportsko sjedalo s navlakom za noge, s vrlo laganom težinom od 7,3kg. Sjedalo se okreće u oba smjera vožnje, preklapa i sklapa zajedno s konstrukcijom. Brzo  se sklapaju poput knjige samo jednom rukom i zauzimaju malo prostora u vašem automobilu ili hodniku. Navlaka za noge otvara se i zatvara zip patentom, ima integriran, podesiv oslonac za noge s velikom i proširivom  shoppingkošarom. Veliki stražnji kotači s 12 kugličnih ležajeva osiguravaju optimalnu udobnost vožnje.

PegPerego Ypsi

Kolica su dostupna u dvije verzije: Ypsi-  ako želite agilna kolica za grad i  Ypsi Combo-  ako želite kolica i košaru. Ypsi su potpuno nova kolica s reverzibilnim sjedalom, iznimno okretna i nevjerojatno udobna. Najbolji su izbor za gradsku uporabu i lakše kretanje u uskim i prometnim  ulicama; kotači su široki samo 51 cm.

PegPerego Ypsi

YPSI Combo zadovoljavaju sve zahtjeve i potrebe vašeg djeteta od rođenja. Sistem ima agilna sportska kolica s reverzibilnim sjedalom i udobnu, praktičnu košaru za novorođenče. Možete ga nadopuniti najnovijim Primo Viaggio i-size i Primo Viaggio SL autosjedalom. Osim toga tu su i torbe za sitnice u više verzija, stalak za košaru, presvlaka i zaštita od komaraca, te dodatni jastuk za sportski dio.

PegPerego Ypsi

Osim što zadovoljava potrebe kupaca te spaja savršenu eleganciju i funkcionalnost -  kolekcija YPSI dolazi u četiri linije boja : Ebony, Polo, Class Beige i Class Grey.

Novi dezeni drže korak s trendovima i aktualnim bojama.