Omiljeni skandinavski brend dječje odjeće u centru Zagreba

| Moms |

Ponudu multibrend trgovine Ne.Ne.Ne. dodatno je obogatila najnovija kolekcija švedskog brenda dječje odjeće Mini Rodini koji je zbog jedinstvene interpretacije i dizajna te načina obrade materijala postao miljenik skandinavskih mališana i njihovih roditelja. Kvalitetu brenda prepoznale su neke od najprestižnijih robnih kuća i neovisnih prodavaonica, a odnedavno je ovaj Mini Rodini dostupan i u zagrebačkom multibrend storeu Ne.Ne.Ne.

Odjeća brenda Mini Rodini izrađena je od recikliranog pamuka i organskih materijala slijedeći najviše etičke i ekološke norme. Osim udobnosti, kolekciju ovog dječjeg brenda karakteriziraju i šarene ilustracije te živahan dizajn. Mini Rodini nastao je s vizijom kreiranja odjeću koju djeca vole nositi, bez narušavanja socijalnog i okolišnog aspekta proizvodnje, a što ujedno predstavlja i samu srž brenda. Misija brenda je promijeniti „brzu modu“ te smanjiti postotak negativnog utjecaja na okoliš koju stvara proizvodnja odjeće.

Dizajnerica i vlasnica Cassandra Rhodin poznata je švedska je ilustratorica i majka koja odjeću stvara kako bi potaknula dječju maštu i razigranost te istovremeno osvijestila važnost korištenja održivih i prirodnih materijala. Svaki komad odjeće iz Mini Rodini kolekcije posebno je osmišljen kako bi odgovarao različitim dječjim osobnostima, raspoloženju i kreativnosti, pa je tako u novoj Mini Rodini kolekciji moguće pronaći majice dugih rukava, hlače i haljine sa zanimljivim printevima i likovima koje zahvaljujući jarkim bojama potiču djecu da budu potpuno svoji.

Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po specijaliziranom asortimanu odjeće te vlastitom odskače od uobičajene ponude pružajući najkvalitetniji izbor za najmlađe. U ponudu multistorea uključeni su samo brendovi fokusirani isključivo na održive i materijale organskog podrijetla te ekološku proizvodnju odjeće.

Najpoželjnije komade iz nove Mini Rodini kolekcije moguće je ekskluzivno pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Kolekcija je ekskluzivno dostupna i online na web stranici, Facebook stranici ili Instagram profilu.